Koira-Krokii-piirustustyöpaja

31.10.2020 12:00
Bildkonst och utställningar
Kuvataide ja näyttelyt
Visual arts and exhibitions
 

Tässä elävän mallin työpajassa mallina on koira!

Croquis eli ”krokii” tarkoittaa nopeaa luonnospiirustusta, joka piirretään elävästä mallista. Tässä työpajassa mallina toimivat koirat! Krokiita piirtäessä malli on paikallaan lyhyen ajan, muutamista kymmenistä sekunteista minuutteihin ja asento pyritään piirtämään annetussa ajassa. Piirtäminen on hauskaa ja aluksi haastavaakin. Näihin työpajoihin lisämausteensa tuovat tietenkin malleina toimivat koirat.

Huomioithan, että et voi osallistua, jos olet allerginen koirille. Työpajassa toimitaan elävien eläinten kanssa. Työpajaan mahtuu 10 osallistujaa. Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan.

Työpaja on suunnattu aikuisille. Piirustusmateriaalit saat Taidehallilta, mutta voit toki ottaa mukaan esimerkiksi omia kyniä niin halutessasi. Työpajan kesto on noin 1 tunti.

Seinäjoen taidehalli noudattaa toiminnassaan annettuja ohjeita ja linjauksia koronaviruksen leviämisen ehkäisyyn liittyen. Turvallisuus on meille tärkeää. Tiedotamme mahdollisista muutoksista ja tarkemmasta ohjeistuksesta työpajoihin liittyen tarvittaessa.

Hinta

Osallistumismaksu 10 €

Järjestäjä

Seinäjoen taidehalli

Ulkoiset linkit

Ilmoittaudu

Ennakkoilmoittautuminen NetTicket-verkkokaupassa