Kiertotalousosaaminen kasvaa yhdessä tekemällä ja oppimalla

17.4.2024 08:15 – 09:00
Yritystapahtumat
 

#YrityspalvelutEP -aamukaffit

Muuttuvassa maailmassa ei kannata jäädä yksin ihmettelemään, ja erityisesti kiertotalous vaatii uudenlaista yhteistyötä toimijoilta. Siksi SeAMKin kiertotaloushankkeissa edistetään nyt sekä yritystenvälistä että kehittäjäorganisaatioiden kanssa tehtävää yhteistyötä. EP:n toimijaverkostojen tiivistäminen, yritysten kestävyysosaamisen kasvattaminen yhdessä tekemällä, sekä uusimman tutkimustiedon hyödyntäminen liiketoiminnan kehittämisessä ovat sekä Riihi-hankkeen ja Kimora-hankkeen kulmakiviä.

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan, miten juuri sinä voit hyödyntää alueen verkostoja ja hankkeidemme tarjoamia mahdollisuuksia. Jenni Nurmi ja Krista Mäki Seinäjoen ammattikorkeakoulusta alustamassa aiheeseen.

Tervetuloa kuulolle!

Ilmoittaudu aamukaffeille: https://link.webropol.com/s/yrityspalvelutep-aamukaffit

Otahan kupponen kuumaa eteesi ja Hyppää mukaan tästä.

*******************************************************************

#yrityspalvelutEP -aamukaffit

Yrityksille suunnatut tiiviit tietoiskut eri aiheista liittyen yritysten kasvuun, kehittämiseen ja kansainvälistymiseen niin rahoitusten, palveluiden kuin työvoiman saatavuuden edistämisenkin näkökulmasta.

Virtuaalisia aamukaffi-tilaisuuksia järjestetään joka toisena keskiviikkona ja niissä nostetaan ajankohtaisia teemoja niin yrityspalvelukeskuksen toimijoilta (ELY-keskus, TE-palvelut, Business Finland) kuin muiltakin yrityspalvelutoimijoilta.

Tilaisuudet järjestetään yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen, Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston, Business Finlandin,

Finnveran, Uusyrityskeskus Neuvoa-Antavan, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien, Etelä-Pohjanmaan Kauppakamarin, eteläpohjalaisten Leadereiden, Sedun, Into Seinäjoen, Kauhavan Kehityskeskuksen, Etelä-Pohjanmaan Liiton ja muiden alueen yrityspalvelutoimijoiden kanssa.