Kids´Action Night

7.6.2024 18:00 – 21:00
Barn
Children
Lapset
Liikunta ja urheilu
Messut ja markkinat
Motion och idrott
Music
Musiikki
Musik
Recreation and sports
 

Toiminnallinen lastentapahtuma, joka sisältää paljon hauskaa tekemistä, nyyttärit ja ohjattua ohjelmaa.

Kids´Action Night -tapahtuma on kolmiosainen alakoululaisille (1-6 lk) suunnattu tapahtuma. Mukaan on kuitenkin tervetullut vaikka koko perhe. Alle kouluikäisillä on oltava huoltaja mukana. Tapahtuma järjestetään Seinäjoki Areenan A-hallin ylätasanteella.

Tapahtuma on ilmainen. Halutessaan jokainen saa kuitenkin tuoda yhteiseen nyyttäripöytään erilaisia herkkuja. Tarjottavaa on sen verran kuin niitä tuodaan.

Kids´Action Nightiin on halutessaan mahdollista päästä Lontoon bussin kyydissä. Aikataulut ja reitit ilmoitetaan lähempänä www.kesajuhlat.fi sivulla. Paikkoja on rajatusti, joten niihin tulee ilmoittautua. (Bussin kyytiin pääsee myös lauantaina 8.6. Silloin luvassa on kiertoajelua.)

Valtakunnallisessa Kids´Action Nightissa on kolmiosainen runko. Ohjelma alkaa ja päättyy hauskaan lavaohjelmaan. Esiintymässä meillä on mm. JoyKids tanssiryhmä Porista. Luvassa on myös musiikkia, hauskaa ohjelmaa, kisailua, lyhyt Raamattutuokio ym.

Lavaohjelman välissä nautimme nyyttärieväistä ja erilaisita toimintapisteistä. Luvassa on mm. sumopainia, ninjaseinä, mustameri, pomppulinna, kauneussalonki, pehmosählyä ym. kisailua ja leikkiä. Bussikyydityksestä johtuen tapahtuma ei täysin noudata perinteistä kaavaa, jotta bussilla saapuville ei tulisi turhaa odoteluaikaa. Tapahtumakokonaisuus kestää noin kolme tuntia.

Kids`Action Night on osa kesäjuhlien lastenohjelman tarjontaa. Lue lisää täältä 

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksuton.

Järjestäjä

Seinäjoen vapaaseurakunta

0443333628

Ulkoiset linkit