Kauneus- & Hyvinvointimessut

24.8.2024 12:00 – 18:00
Companies
Företag
Liikunta ja urheilu
Messut ja markkinat
Motion och idrott
Nuoret
Recreation and sports
Ruoka ja juoma
Unga
Youth
Yritykset
 

Kauneuteen ja hyvinvointiin keskittyvä messutapahtuma pienellä hääaiheisella ripauksella Kalevan Navetassa.

Tervetuloa Kalevan Navettaan Kauneus- & hyvinvointimessuille lauantaina 24.8.2024 kello 12:00-18:00.

Kauneus- & Hyvinvointimessut ovat kauneuteen ja hyvinvointiin keskittyvä messutapahtuma pienellä hääaiheisella ripauksella. Messuja vietetään Kalevan Navetan Hugo-salissa.

Messutapahtumassa on esillä kauneuden, hyvinvoinnin ja hääalan yrittäjiä sekä palveluntarjoajia. Näytteilleasettajat tarjoavat nähtävää, osallistavaa tekemistä sekä myyvät tuotteitaan ja palveluitaan. Messujen yhteydessä on mahdollisuus osallistua erilaisiin työpajoihin. Työpajoissa pääset rentoutumaan ja nauttimaan ohjatusta tunnista ammattilaisen johdolla.

Koko ohjelma ja aikataulu julkaistaan myöhemmin.

Instagram: @kauneusjahyvinvointimessut

Työpajat:

Yin jooga – Beauty From The Inside Out. Itikka klo 12.30-13.30.

Hidas ja rauhoittava Yin jooga tuo sinut tähän hetkeen, siis siihen, jossa elämä aina tapahtuu. Pitkäkestoiset Yin asennot hoitavat kehoa ja tasaiset hengitykset luovat tilaa mieleen muistuttaen, että kaikki on hyvin. Yin jooga on erityisesti sisäänpäin kääntymisen harjoitus, jonka moniulotteiset vaikutukset näkyvät ulos mm. kasvojen sileytenä, levollisena ilmeenä ja hyvänä olona kehossa. Hermoston rauhoittaminen luo pohjan tälle hyvälle ololle, joka lähtee aina sisältä, säteillen ulos.

Harjoituksen ohjaa joogaopettaja Wilma Hetemaj. Ota mukaan matto ja pukeudu mukavasti ja lämpimästi. Halutessasi voit myös ottaa mukaan viltin pehmikkeeksi sekä vettä.

Hinta 18€/hlö. Maksu maksetaan eräpäivään 23.8.24 mennessä joko MobilePaylla 0445771463 tai tilisiirtona FI40 8311 7710 9297 71 / Wilma Hetemaj. Varaa paikkasi www.varaaheti.fi/hotyogaseinajoki

Viimeinen peruutus 24h ennen tapahtuman alkua. Peruuttamattomasta tai myöhään perutusta varauksesta pidätämme oikeuden tunnin veloitukseen. Estyessä annathan paikan kaverille.

Maalaustyöpaja: Iloa akvarelleista. Itikka klo 15-16. 10 e/hlö.

Maalaa akvarelleilla Seinäjoen taidehallin ohjaajan johdolla. Työpajassa saat käyttöösi laadukkaat akvarellipaperit sekä värit, joiden avulla maalaaminen onnistuu. Työpajassa toteutetun maalauksen saat halutessasi mukaasi. Tärkein tulos on maalaamisen ilo, joka syntyy värien ja tekniikoiden kokeilusta! Ilmoittaudu ennakkoon: netticket.fi. Ilmoittautuminen avautuu 5.8.

Varausehdoissa siis peruutusmahdollisuus 7 vrk ennen tapahtumaa. Muutostiedot Taidehallin yleisötyön tuottajalle 044 7541779, taidehalli@seinajoki.fi. Jos Taidehalli joutuu perumaan tapahtuman, asiakkaalle tarjotaan mahdollisuus korvaavaan työpajaan.

Äänimaljarentoutus Itikassa klo 17-18.

Noin tunnin mittainen äänirentoutus tehdään lempeästi joogamatolla makoillen tai istuen. Äänirentoutuksessa sukelletaan lempeään äänimaisemaan, jossa soivat tiibetiläiset äänimaljat, koshit, tingshat, gongi sekä ohjaajan ääni. Äänirentoutus auttaa sinua saamaan yhteyden kehoosi ja intuitioosi. Hoitavien soittimien äänet tasapainottavat ja rauhoittavat kehoa ja mieltä.

Ota mukaan oma joogamatto, villasukat sekä viltti, jonka voi levittää äänirentoutuksen ajaksi päälle. Ota mukaan myös vesipullo.

Hinta 20€ (sis. alv 24 %) l Voit maksaa paikan päällä pankkikortilla, MobilePaylla, käteisellä (tasaraha) tai halutessasi voin lähettää laskun. Varaa paikkasi ilmoittautumalla: emuotio(@)gmail.com

Jos et jostain syystä pääse paikalle, muistathan vapauttaa paikkasi ajoissa. Peruutukset vuorokausi ennen tapahtumaa. (Voit myös lahjoittaa lipun ystävälle, mikäli itse estyt saapumasta paikalle.) Peruuttamattomasta paikasta lähetetään lasku.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksuton.

Järjestäjä

Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta

Ulkoiset linkit