Katri Ylander ”Jouluiltana”- joulukonsertti Kalevan Navetassa

9.12.2021 18:00 – 21:00
Music
Musiikki
Musik
 

Katri Ylanderin joulukonserttikiertue saapuu Seinäjoelle.

Katri Ylander julkaisee tuoreen joulusinglen, ”Jouluilta ” ja lähtee ensimmäistä kertaa joulukonserttikiertueelle bändinsä kanssa joulukuussa 2021. Konserteissa kuullaan uuden singlen lisäksi Katrille tärkeitä joululauluja.

Jouluilta ” -kappaleen on säveltänyt Teleks -yhtyeen Pepe Johansson ja sanoittanut samaisen yhtyeen Markus Koskinen. Katri kertoo olevansa otettu saadessaan esittää ihailemiensa musiikintekijöiden kappaleen. Kappaleen keskiössä on jouluilta, sen pysähtynyt rauha ja tunnelma läheisten kanssa.

Tykkäämme kovasti Katrin ihanasta äänestä ja teimme joululaulun, jota haluaisimme itse kuunnella. Latasin tekstiin asiat, joita joululta kaipaan ja odotan: melu lakkaa hetkeksi, läheisten kanssa oleminen ja jo menneiden ihmisten muistelu. Ihmisen elämä on pieni välähdys kahden pitkän ikuisuuden välissä” kertoo Markus.

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 15 vuotta Katrin ensimmäisestä albumista. Syksyn 2021 syyskiertueen lisäksi artisti halusi toteuttaa pitkään hautuneen ideansa joulusinglestä ja joulukonserteista. ” Joulu on aina rauhoittumisen aikaa, jolloin tulee kokoonnuttua perheen ja tärkeiden ihmisten kanssa saman pöydän ääreen. Silloin tulee koonneeksi ajatuksia ja kokemuksia kuluneelta vuodelta. Yleensä taustalla soi rauhallinen joulumusiikki. Häly ja kiire saa jäädä ja konserteissa haluankin välittää tätä jouluun rauhoittumisen tunnelmaa” tunnelmoi Katri tulevia konsertteja.

Tule kuuntelemaan Katrin herkkää tulkintaa ja rauhallista tunnelmaa Jouluiltana -konserttiin Kalevan Navetalle!

Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Konsertin kesto n. 90 min, sis. väliajan.

Hinta

Liput ennakkoon 25 €, ovelta 27 €

Järjestäjä

Selmu ry

Ulkoiset linkit