Jone Mutka, Jenna Kähönen ja Sini Kähönen PARATIISI -taidenäyttely

14.5.2022 – 5.6.2022 11:00 – 17:00
Companies
Företag
Yritykset
 

Jone Mutka, Jenna Kähönen ja Sini Kähönen PARATIISI -taidenäyttely

PARATIISI on pitkäaikaisten taiteilijakollegoiden Jenna Kähösen, Sini Kähösen ja Jone Mutkan ensimmäinen yhteisnäyttely, joka yhdistelee maalaustaidetta, taidegrafiikkaa ja kuvanveistoa. 

Taidenäyttely pureutuu teemaan uskonnoissa esiintyvästä paratiisista jonain alati tavoiteltavana päämääränä ihmisen elämässä. Näyttelyssä tutkitaan syitä käsitteen olemassaolon taustalla, sekä pohditaan jo olemassa olevia paratiisin käsitteitä niin konkreettisina paikkoina kuin aineettomina utopioinakin. 

Jenna Kähönen on Helsingissä asuva ja työskentelevä kuvataiteilija. Kähönen maalaa pääasiallisesti akryylillä hyödyntäen teoksissaan erilaisia sekateknisiä materiaaleja, kuten tekstiilejä ja lankaa. 

Sini Kähönen on Turussa toimiva kuvataiteilija. Näyttelyssä Kähönen esittelee niin öljyvärimaalauksia kuin installaatioitakin. Kähösen teoksissa toistuvat teemat tutkivat kysymyksiä ihmisyyden ja lihan välillä. 

Jone Mutka on turkulainen kuvataiteilija ja nykytaidegraafikko. Mutkan teokset näyttelyssä ovat toteutettu kopiografiikan, veistoksen ja perinteisten kädentaitojen tekniikoilla. 

Näyttelyä on tukenut Taiteen edistämiskeskus. 

TERVETULOA KOKEMAAN PARATIISI MAAN PÄÄLLÄ!

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on maksuton.

Järjestäjä

Varikko ry

0440669920

Ulkoiset linkit