ISMO LEIKOLA I Ei mitään vakavaa I TÖRNÄVÄN KESÄTEATTERI I SEINÄJOKI

18.8.2022 18:00 – 20:00
Teater
Teatteri
Theatre
 

Ismo Leikolan Stand up -show

Ismo Leikola – Ei mitään vakavaa

Korona pysäytti koko maailman ja sen lisäksi myös Ismo Leikolan.

Nyt koteloitumisvaiheen jälkeen Stand Up -lavoille lennähtää suorastaan uusi ihminen, uudestisyntynyt Ismo, joka on saanut 20 sekunnin mittaisen kasteen käsienpesualtaassa. Pidemmän keikkatauon aikana Ismo sukelsi pohdinnoissaan yhä syvemmälle ja löysi ennennäkemättömiä vastauksia — myös siihen iänikuiseen kysymykseen: Mille saa nauraa? Syksyllä 2021 ensi-iltansa saanut Ei mitään vakavaa on show, jossa todella koetellaan rajoja. Tai oikeammin mennään niistä läpi että heilahtaa. Sellaisella nauravalla muurinmurtajalla.

Sitten virallinen Ismon ohjeistus: ”Nykytilanteesta johtuen tilaisuuksissa edellytetään kaikilta yleisön jäseniltä sitä, että he käyttävät maskia tai visiiriä tai jotain semmosta. Umpinainen moottoripyöräkypärä käy myös tai kuupuku. Tai ilmastointiteippi joka peittää sekä suun että nenän. Jos joku on kiinnostunut mussuttamaan, länkättämään tai urputtamaan tästä, huomautamme että myös mussutus on suoritettava maski naamalla.”

Todella halutaan, että kiertue voidaan toteuttaa ja toivotaan, että kaikki on valmiita puhaltamaan yhteen hiileen. Siis vertauskuvallisesti. Konkreettinen yhteen hiileen puhaltaminen ei ole suositeltavaa näinä aikoina, kun pöpöt leviää. – Ismo L.

Hinta

38,50€

Järjestäjä

Seinäjoen kaupunginteatteri

0104162600

Ulkoiset linkit