Irina Björklund & Teemu Roivainen: Rauhan Liekki Törnävän kirkossa, Seinäjoella

12.12.2023 19:00 – 21:00
Music
Musiikki
Musik
 

Kansainvälinen taiteilija Irina Björklund ja suomalaismuusikko sekä -laulaja Teemu Roivainen yhteinen Rauhan Liekki - kiertue.

”On suuri ilo ja kunnia päästä tänä jouluna kiertämään Suomea upean Irina Björklundin kanssa kirkkokonserttien merkeissä. Teemaksi valikoitui rauha, jonka molemmat koemme tässä ajassa erityisen tärkeäksi”, Roivainen kertoo. “Rauha on perinteisestikin hyvin läheisesti sidoksissa joulun aikaan, ja konsertin sisällön ja tunnelman haluammekin luoda niin, että jokainen paikalla oleva voi hetken rauhoittua ja tunnelmoida musiikin parissa.”

“Rauha on tosiaan niin laaja käsite: Rauha maailmalle. Mielelle. Perheelle. Luonnolle. Päällimmäisenä meillä näinä aikoina on Ukrainan sota ajatuksissamme, se rauha, jota tilanteen ratkaisemiseksi toivomme. Mutta toivomme ennen kaikkea Rauhan Liekki -konsertin tuovan paikallaolijoille myös henkilökohtaista sielunrauhaa ja irtautumista arjen stressistä; sitä, jota tämän päivän kännykkämaailmassa aniharvoin saamme kokea”, Björklund toteaa.

Hinta

Ticketmaster Early Bird 29,90 € sis. alv (39,90 €) Käs.kulut 3 €, Til.maksu 1,50 € Toim.kulut vaihtelee toimitustavan mukaan mukaan.

Järjestäjä

Central Line Entertainment Oy

+358405691550

Ulkoiset linkit