Improaalto vieraissa Roope Salminen

9.7.2022 18:00 – 20:00
Teater
Teatteri
Theatre
 

Piirin kesälavalle Improaallon vieraaksi saapuu muusikko-näyttelijä Roope Salminen 8. ja 9. heinäkuuta.

Piirin kesälavalla nähdään jälleen hersyvän hauskaa improvisaatioteatteria, kun muusikko-näyttelijä Roope Salminen saapuu Improaallon vieraaksi 8. ja 9. heinäkuuta. Putouksesta tuttu Salminen on toiminut juontajana useissa television suosituimmissa viihdeohjelmissa, ja hänen improtaitojaan on nähty aiemmin muun muassa Putous-ohjelmassa. Roope Salminen tunnetaan juontotöiden ohella myös näyttelijänä sekä yhtyeensä Roope Salminen & Koirat keulahahmona. Kolina-improvisaatioryhmän kanssa jo lähes kaksi vuosikymmentä keikkaillut Roope on ollut toivottu vieras Seinäjoelle Improaallon esityksiin. Nyt mies viimein saatiin mukaan!

Heinäkuussa Piirin upeassa puutarhassa nähdään ja kuullaan väkevimmät vitsit ja railakkaimmat laulut, kun hurjaakin hurjemmat improvisaation mestarit laittavat parasta pöytään toisiaan yhä syvemmälle huumorin suohon yllyttäen.

Humoristinen esitys rakentuu yhdessä yleisön kanssa, sillä illan kulku rakentuu katsojien toiveista, eikä mikään aihe ole Improaallon esiintyjille liikaa. Kesän viihdyttävin show koettelee vahvasti nauruhermojen säikeitä!

Improaalto nousee Piirin kesälavalle vierailevien näyttelijöiden kanssa. Mukana kesällä 2022 upeat koko kansan rakastamat näyttelijät Roope Salminen, Jussi Lampi ja Riku Nieminen.

ESITYKSET:

Pe 8.7. klo 18 Improaalto vieraissa Roope Salminen

La 9.7. klo 18 Improaalto vieraissa Roope Salminen

Pe 15.7. klo 18 Improaalto vieraissa Jussi Lampi

La 16.7. klo 18 Improaalto vieraissa Jussi Lampi

Pe 22.7. klo 18 Improaalto vieraissa Jussi Lampi

La 23.7. klo 18 Improaalto vieraissa Jussi Lampi

Pe 29.7. klo 18 Improaalto vieraissa Riku Nieminen

La 30.7. klo 18 Improaalto vieraissa Riku Nieminen

Hinta

29€/26€

Järjestäjä

Teatteri Hysteria

0443573115

Ulkoiset linkit