Improaallon kesäshowt

10.7.2020 18:00 – 20:00
Teater
Teatteri
Theatre
 

Improaallon humoristiset kesäesitykset Mallaskosken teatteriterassilla heinäkuussa 2020

MALLASKOSKEN TEATTERITERASSILLA 3.7. – 31.7.2020

Improaallon kesäshowssa vauhdikkaat tilanteet, naurettavat sketsit ja hurtti huumori viihdyttävät yleisöä kesähelteessä Seinäjoen parhaimmalla teatteriterassilla. Yleisö saa osallistua esityksiin heittämällä näyttelijöille aiheita sketsien pohjaksi. Mukana ovat supersuosittu lääkärisketsi ja tietenkin hurtin huumorin laulut, joihin näyttelijät keksivät omasta päästään lennossa hurjia tarinoita. Tule mukaan nauttimaan ja nauramaan, kun Seinäjoen oma improvisaatioryhmä heittäytyy huumorin pyörteisiin täydellä voimalla. Jokainen esitys on aina oma ensi-iltansa, sillä humoristiset sketsit syntyvät paikan päällä, tunteella ja taidolla. 

Improaalto on seinäjokinen, ammattilaisista koostuva, improvisaatioryhmä. Improaalto tunnetaan Suomessa punkrock-tyylisenä ryhmänä, joka ei pelkää käyttää hurttia huumoria. Ryhmässä vaikuttavat näyttelijät Ville Orttenvuori, Juulia Soidinaho, Rami Mäkilaine ja Tapani Korhonen sekä muusikot Jaakko Elenius ja Tuomo Tiitinen. 

Hinta

LIPUT: 18,00€ / 15,00€ (sis. alv ja palvelumaksut) Alennusliput koskevat työttömiä, eläkeläisiä, opiskelijoita ja varusmiehiä. LIPUNMYYNTILINKKI: https://www.hysteria.fi Osta liput nettisivun oikealla olevasta “osta lippuja” -valikosta. PAIKKA: Mallaskosken teatteriterassi, Vesitorninkatu 1, Seinäjoki Liput suositellaan ostamaan ennakkoon, jotta lipunmyyntipisteellä välttyisimme ruuhkalta. Esityksen kesto väliajan kanssa on noin 1h 45min. Teatteriterassilla voit valita vapaasti oman paikkasi. Turvaetäisyydet on huomioitu. Teatteriterassilla on myös oma baarimökki, josta voit esityksen aikana ostaa janojuomaa. Ja tietenkin sateen sattuessa katsomo on katettu. Tervetuloa nauttimaan ja nauramaan!

Järjestäjä

Juulia Soidinaho

Ulkoiset linkit

Tapahtuman sivustolle Instagram YouTube Facebook EP Kalenteri