Henri Kemppainen – Suuri Taikashow

3.12.2023 15:00 – 23:59
Bildkonst och utställningar
Kuvataide ja näyttelyt
Teater
Teatteri
Theatre
Visual arts and exhibitions
 

Suomen kansainvälisesti tunnetuin taikuri Henri Kemppainen lähtee ensimmäiselle Suomen-kiertueelleen!

Suomen kansainvälisesti tunnetuin taikuri Henri Kemppainen lähtee ensimmäiselle Suomen-kiertueelleen! Ympäri maailmaa omien ohjelmanumeroidensa kanssa kiertäneen taikurin yksitoista esitystä sisältävä Suuri Taikashow vie jo kahdesti vuoden taikurina palkitun Kemppaisen Helsinkiin, Turkuun, Kuopioon, Kuhmoon, Ouluun, Seinäjoelle, Lahteen, Jyväskylään, Lappeenrantaan ja Tampereelle.

Suuri Taikashow -kiertueen esitykset yhdistelevät kekseliäästi niin taikuuden klassikoita kuin suuria illuusioitakin, joita Suomessa harvemmin näkee. Taikuuden ja illuusioiden lisäksi kiertueella nähdään Kemppaisen suosittua lähitaikuutta, joka on tullut tutuksi mm. hänen kansainvälisessä tv-levityksessä olevasta Magic in Lapland -sarjasta.

Lähitaikuuden näkymisestä myös suurissa saleissa huolehtii kameratiimi ja isot screenit, joiden ansiosta myös pienimmät yksityiskohdat välittyvät aina takariveihin asti. Koko perheelle sopivan esityksen ohjaa tanssijakoreografi ja näyttelijä Sami Saikkonen. Luvassa on show, joka yllättää, naurattaa ja hämmästyttää!

Las Vegasissa yksityisopissa kouluttautunut Kemppainen on esiintynyt kansainvälisen tv-sarjansa lisäksi Suomessa lukuisissa tv-ohjelmissa sekä myös mm. Haloo Helsinki! -yhtyeen, Robinin, Anna Puun ja Jussi69:n kanssa.

Hinta

Palvelumaksuineen alk. 39,50 € + toimituskulu alk. 0 € / tilaus Eläkeläiset, lapset 3-12 v, opiskelijat: palvelumaksuineen alk. 29,50 € + toimituskulu alk. 0 € / tilaus

Järjestäjä

Live Nation

+358 9 856 73 400

Ulkoiset linkit