DAP by night: Uuden vuoden starttileiri

3.1.2024 – 4.1.2024 18:30 – 11:00
Barn
Children
Lapset
Liikunta ja urheilu
Motion och idrott
Nuoret
Recreation and sports
Unga
Youth
 

Vuoden ensimmäinen yöleiri saapuu Seinäjoen Duudsonit Activity Parkkiin 3.-4.1.2024!

Vuoden ensimmäinen yöleiri saapuu Seinäjoen Duudsonit Activity Parkkiin 3.-4.1.2024! Ilmoittautuminen leirille alkaa 4.12.2023 klo 8:00. Varmista osallistumisesi leirille laittamalla ilmoittautumisen alkamispäivä muistiin ja ole ensimmäisten joukossa varaamassa paikkasi leirille.

Duudsonit Activity Parkissa Seinäjoella järjestetään huippusuosittuja ja liikunnallisia yöleirejä 7-14-vuotiaille lapsille! Duudsonit Park mahdollistaa monipuolisen liikkumisen ja liikunnan ilon löytämisen. Tule ja koe leireillä vertaansa vailla oleva temppufiilis, uusia kavereita ja hauskanpitoa innostavien ohjaajien johdolla.

Leiripaikkoja on avoinna 45 ja ne täytetään varausjärjestyksessä. Ohjaajina toimivat innostavat ja energiset, puistosta entuudestaan tutut Paavo Hakala ja Juha Närhi. Ilmoittautuminen seuraavalle Seinäjoen yöleirille avautuu 4.12.2023 klo 8:00!

Yöleireillä ohjelma alkaa kello 18:30 ja päättyy seuraavana päivänä kello 11:00. Puisto on leiriläisten yksityiskäytössä ja vallassa koko illan ja seuraavan aamun. Luvassa on hauskaa ohjattua liikuntaa sekä vapaata temppuilua meidän omilla säännöillä ja Duudsoni-tyylillä. Yöleiriin sisältyy juustoburger-ateria, iltapala ja aamupala. Yöleiri on elämys isolla E:llä!! Puistoon voi halutessaan tulla leiripäivänä jo ennen leirin alkua sekä jäädä seuraavana aamuna leirin jälkeen temppuilemaan omatoimisesti (tämä sisältyy leirin hintaan). Leirin hinta Seinäjoella 69€/hlö

Leireillä opitaan ja kehitetään monipuolisesti motorisia perustaitoja sekä lajitaitoja. Me haluamme kehittää lasten oikeutta liikuntaan ja leikkiin ilon ja innostuksen kautta. Leireille tullessaan ei tarvitse osata mitään temppuja, mutta myös taidoissaan jo edistyneet saavat haastetta omalla tasollaan. Tavoitteena on, että jokainen kokee onnistumisia ja uskaltaa haastaa itsensä. Liikunnallisten taitojen oppimisen lisäksi leireillä koetaan ystävyyttä ja luodaan huikeita muistoja!

Lisätiedot löydät nettisivuiltamme www.dap.fi

Hinta

69€/hlö

Järjestäjä

Duudsonit Activity Park Seinäjoki

044 7272 153 (puiston aukioloaikoina)

Ulkoiset linkit