DAP BY NIGHT! Hiihtoloman yöleiri

27.2.2024 – 28.2.2024 18:30 – 11:00
Barn
Children
Lapset
Liikunta ja urheilu
Motion och idrott
Nuoret
Recreation and sports
Unga
Youth
 

Yöleiri 7-14 vuotiaille lapsille Duudsonit Activity Parkissa Seinäjoen Ideaparkissa 27.-28.2.

Hiihtolomalla viikolla 9 on taas hauskaa puuhaa luvassa, kun tiistaista keskiviikkoon lomaa voi viettää DAP BY NIGHT yöleirillä 27.-28.2.2024!

Duudsonit Activity Parkissa Seinäjoella ja Espoossa järjestetään huippusuosittuja ja liikunnallisia yöleirejä 7-14-vuotiaille lapsille! Duudsonit Park mahdollistaa monipuolisen liikkumisen ja liikunnan ilon löytämisen. Tule ja koe leireillä vertaansa vailla oleva temppufiilis, uusia kavereita ja hauskanpitoa innostavien ohjaajien johdolla.

Leireillä tapahtuu:

Leiripaikkoja on avoinna 45 ja ne täytetään varausjärjestyksessä. Ohjaajina toimivat innostavat ja energiset, puistosta entuudestaan tutut Paavo Hakala ja Juha Närhi.

Yöleireillä ohjelma alkaa tiistaina 27.2. kello 18:30 ja päättyy seuraavana päivänä kello 11:00. Puisto on leiriläisten yksityiskäytössä ja vallassa koko illan ja seuraavan aamun. Luvassa on hauskaa ohjattua liikuntaa sekä vapaata temppuilua meidän omilla säännöillä ja Duudsoni-tyylillä. Yöleiriin sisältyy juustoburger-ateria, iltapala ja aamupala. Yöleiri on elämys isolla E:llä!! Puistoon voi halutessaan tulla leiripäivänä jo ennen leirin alkua sekä jäädä seuraavana aamuna leirin jälkeen temppuilemaan omatoimisesti (tämä sisältyy leirin hintaan). Leirin hinta Seinäjoella 69€/hlö

Leireillä opitaan ja kehitetään monipuolisesti motorisia perustaitoja sekä lajitaitoja. Me haluamme kehittää lasten oikeutta liikuntaan ja leikkiin ilon ja innostuksen kautta. Leireille tullessaan ei tarvitse osata mitään temppuja, mutta myös taidoissaan jo edistyneet saavat haastetta omalla tasollaan. Tavoitteena on, että jokainen kokee onnistumisia ja uskaltaa haastaa itsensä. Liikunnallisten taitojen oppimisen lisäksi leireillä koetaan ystävyyttä ja luodaan huikeita muistoja!

Peruutusehdot: Leirimaksu palautetaan asiakkaalle täysimääräisenä DAP lahjakorttina lääkärintodistusta vastaan, jos leirille osallistuminen estyy sairastumisen vuoksi. Mikäli osallistujia leirille on vähemmän kuin 15 henkilöä, leiriä ei järjestetä ja palautamme leirimaksut täysimääräisenä.

VARAA PAIKKASI SITOVALLA ILMOITTAUTUMISELLA JA HOIDA MAKSU VERKKOKAUPASSA!

Ilmoittaudu leirille tästä!

Jokaiselle leirille otetaan 45 lasta varausjärjestyksessä.

Leiriviikon alussa lähetetään sähköpostiin DAP leirikirje, josta löytyy kaikki tarvittava lisätieto. Mikäli jokin jäi askarruttamaan, laita viestiä seinajoki@dap.fi

Lämpimästi tervetuloa viettämään huikeita DAP BY NIGHT leirejä asenteella ja hyvällä fiiliksellä!

Hinta

69

Järjestäjä

Duudsonit Activity Park

+358 44 7272 153 (puiston aukioloaikoina)

Ulkoiset linkit