Black Devils feat. Ile Kallio & Janne Louhivuori (Hurriganes Show) 13.9.2024

13.9.2024 20:00 – 23:00
Music
Musiikki
Musik
 

Black Devils feat. Ile Kallio & Janne Louhivuori (Hurriganes Show) 13.9.2024 @ Rytmikorjaamo

Black Devils feat. Ile Kallio & Janne Louhivuori (Hurriganes Show) Rytmikorjaamolle syyskuussa!

Kahdella legendaarisella Hurriganes-kitaristilla varustettu Black Devils feat. Ile Kallio & Janne Louhivuori esiintyy Seinäjoen Rytmikorjaamolla perjantaina 13. syyskuuta. Kiertueen keikoilla kuullaan parhaat Hurriganes-hitit ja livesuosikit, yllätyksiä unohtamatta. Illoissa juhlistetaan lisäksi uutta studioalbumia ”Get Ready!”, jonka tekijätiimiin kuuluvat mm. Richard Stanley, Costello Hautamäki, Ile Kallio ja Janne Louhivuori.

”Mahtavaa lähteä keikoille niin että sekä Ile Kallio että Janne Louhivuori on mukana. Soitamme Ganesin parhaat klassikot ja keskitymme myös harvemmin kuultuihin helmiin Ilen ja Jannen aikakausilta. Bändin tavoite on kunnioittaa alkuperäistä ja luoda kuulijalle kunnon aikamatka menneeseen, mutta uuden albumin myötä katse on Ilen ja Jannen kanssa myös tulevassa. Tervetuloa!”, kertoo Black Devilsiä luotsaava laulaja-rumpali J-P Kakkola.

Black Devilsin peruskokoonpanoon kuuluu J-P Kakkolan lisäksi Tero Salminen (basso) ja Matti Kähkönen (kitara). Yhtye on lähivuosina julkaissut livealbumit sekä Ile Kallion että Janne Louhivuoren kanssa ja tehnyt aiemmin yhteistyötä myös Remun ja Hurriganesin Roadrunner-albumin tuottaneen Richard Stanleyn kanssa. Vuonna 1971 Hurriganesin nimeksi oli kuuleman mukaan ehdolla juurikin Black Devils, mutta lopulta Remulle tuli mieleen Johnny and the Hurricanes, ja loppu on historiaa.

Illan avaa Jeff Bailey’s Racing Team

Jeff Bailey’s Racing Team on seinäjokinen vuonna 2010 perustettu bändi, joka soittaa juurevaa rock ‘n’ roll musiikkia.
Bändin musiikissa on kuultavissa kaikuja menneiltä vuosikymmeniltä, muun muassa 60-luvun lopun blues rockista, 70-luvun hard rockista sekä southern rockista.
Näitä musiikillisia ”mausteita” lisäten Jefut ovat luoneet omaa musiikkia, joten keikkasetti koostuukin täysin omista biiseistä.

Racing Teamin miehistöön kuuluu neljä ikänsä musiikin parissa ollutta soittajaa:
Juha Koski – rummut
Mika Keltamäki – laulu
Jouni Keski-Salmi – basso
Ari Lehdontie – kitara

Liput: ennakkoon 27,50€ (sis. pm). Ovelta 30€. Liput myynnissä Tiketissä: https://www.tiketti.fi/tapahtuma/97833

K-18

Aikataulu:
20:00 ovet
20:30 Jeff Bailey’s Racing Team
21:15 Black Devils feat. Ile Kallio & Janne Louhivuori

Hinta

Liput: ennakkoon 27,50€ (sis. pm). Ovelta 30€. Liput myynnissä Tiketissä: https://www.tiketti.fi/tapahtuma/97833

Järjestäjä

Rytmikorjaamo-klubi

0447651247

Ulkoiset linkit