ANDRÉ LINMANIN JOULUKONSERTTI

16.12.2022 19:00 – 20:15
Music
Musiikki
Musik
 

Sturm und Drangin ja One Desiren keulakuvana tunnetun André Linmanin tunnelmallinen joulukonserttikiertue saapuu Seinäjoelle!

PERJANTAINA 16.12. klo 19 Wiihde Areenalla

(Ovet aukeaa klo 18)

André Linman suuntaa jälleen jo lähes perinteeksi muodostuneelle joulukonserttikiertueelleen. Vuonna 2019 ensimmäistä kertaa järjestetty kiertue on nyt koronavuosien jälkeen täydessä iskussa, ja kattaa neljä paikkakuntaa Pohjanmaan alueella. Konsertti nähdään ensimmäistä kertaa myös Seinäjoella!

”Joulukonserttien tekeminen on todella hauskaa, koska olen itse niin suuri jouluihminen. Aloitan jo hyvissä ajoin syksyllä joululaulujen kuuntelun. Tänä vuonna siihen on ollut myös ihan ammatillinen syy, sillä päätimme uudistaa settilistaa ja ottaa mukaan paljon uusia lauluja”, Linman kertoo.

Linmanin joulukiertue rakentuu kauniiden, perinteisten joululaulujen folk- ja jazz-henkisten tulkintojen varaan. Vaikka taiteilija tunnetaan hevilaulajana, joulukonserteissa ei siis tulla kuulemaan Raskasta Joulua -tyylisiä versiointeja. Tunnelmalliset sovitukset on tehty yhteistyössä kiertueella esiintyvän bändin kanssa: Andrén lisäksi lavalla nähdään uutena jäsenenä pianisti Richard Mitts, sekä kitaristi Tuomo Unkuri, joka on esiintynyt jo useita vuosia Andrén kokoonpanoissa.

”Laulukielinä Seinäjoella ovat englanti ja suomi. Monet meillä tunnetut perinteiset joululauluthan ovat käännösversioita, joten ne ovat yleisölle tuttuja, vaikka laulankin niistä osan englanniksi. Aiemmilta vuosilta erityisen suosituiksi ovat nousseet ”Walking in the Air” sekä ’Sylvian joululaulu’, ja nämä tullaan kuulemaan myös tämän vuoden konserteissa.”

Kesto 75 min, konsertissa ei ole väliaikaa.

Ennakkoliput 25€ sis. palvelumaksu, netticket.fi

Ovelta ennen konserttia 30€ (ovet aukeaa klo 18).

Lapset alle 12v. veloituksetta

Lämpimästi tervetuloa tunnelmalliseen joulukonserttiin Wiihde Areenalle!

Hinta

Ennakkoliput 25€ sis. palvelumaksu, netticket.fi. Ovelta ennen konserttia 30€ (ovet aukeaa klo 18). Lapset alle 12v. veloituksetta.

Järjestäjä

Legend of Laurila sekä Wiihteellä Oy

044 9710 455

Ulkoiset linkit