Aikuinen & Lapsi -taidehetki 4–6 v

17.10.2023 13:00 – 14:15
Bildkonst och utställningar
Kuvataide ja näyttelyt
Visual arts and exhibitions
 

Vietä syyslomapäivä taiteen parissa.

Aikuinen & Lapsi -taidehetki on lapsen ja hänelle läheisen aikuisen (vanhemman, isovanhemman tai vaikkapa kummin) yhteinen kuvataidetyöpaja. Työpajassa syvennetään kokemusta esillä olevista taidenäyttelyistä ja tehdään yhdessä taidetta. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Työpaja on suunnattu 4–6-vuotiaille lapsille. Huomioithan, että työpajan tehtävät ovat paritehtäviä. Jokaisella lapsella on hyvä olla mukana oma aikuinen.

Syyslomalla Aikuinen ja Lapsi -taidehetket järjestetään ti 17.10. ja to 19.10. klo 13–14.15 Kalevan Navetassa, Kässä 1 -työpajatilassa (1. krs). Voit halutessasi osallistua molempiin työpajoihin. Työpajoissa inspiroidutaan kahdesta esillä olevasta näyttelystä: kansainvälisestä Resonance-ryhmänäyttelystä ja Sigrid Holmwoodin Sinistä puuta, mustaa rautaa -näyttelystä.

Yhden työpajan hinta on 10 €/aikuinen-lapsi-pari. Hinta sisältää ohjauksen, materiaalit ja aikuisen pääsylipun Taidehalliin. Yhteen työpajaan mahtuu 8 aikuinen ja lapsi -paria. Työpajoihin ilmoittaudutaan ennakkoon NetTicket-verkkokaupassa. Ilmoittautuminen alkaa 31.7. klo 8.00. Osallistujille lähetetään infokirje ennen työpajaa.

Tervetuloa aikuisen ja lapsen yhteiseen taidehetkeen!

Hinta

10 €/aikuinen-lapsi-pari

Järjestäjä

Seinäjoen taidehalli

Ulkoiset linkit