Aikuinen & lapsi -kesätaidehetki 4–6 v

18.7.2023 13:00 – 14:15
Barn
Children
Lapset
 

Aikuinen & lapsi -kesätaidehetki on työpaja, jossa tehdään taidetta yhdessä tutun aikuisen kanssa.

Kesätaidehetkessä tutustutaan Resonance-ryhmänäyttelyyn, jonka jälkeen tehdään itse taidetta. Lapsi voi osallistua työpajaan esimerkiksi vanhemman, isovahemman tai kummin kanssa. Työpaja on suunnattu 4–6-vuotiaille lapsille, mutta myös hieman nuorempi tai vanhempi lapsi voi osallistua. Aiempaa kokemusta ei tarvita. Huomioithan, että työpajan tehtävät ovat paritehtäviä. Jokaisella lapsella on hyvä olla mukana oma aikuinen.

Työpajoissa inspiroidutaan Hallissa esillä olevasta Resonance-näyttelystä. Näyttelyssä on esillä maalauksia, veistoksia, videoita ja animaatioita. Kansainvälisessä ryhmänäyttelyssä on mukana taiteilijoita Suomesta, Amerikasta, Ranskasta, Islannista ja Ruotsista.

Aikuinen ja lapsi -kesätaidehetket järjestetään heinäkuussa ti 4.7. ja ti 18.7. klo 13–14.15 Kalevan Navetassa, Kässä 1 -työpajatilassa (1. krs). Voit halutessasi osallistua molempiin työpajoihin. Ryhmään mahtuu 8 aikuinen ja lapsi -paria. Työpajat ohjaa yleisötyön tuottaja Elina Teitti ja taideohjaaja Ruusu-Maria Lappalainen.

Yhden työpajan hinta on 12 €/aikuinen ja lapsi -pari. Hinta sisältää ohjauksen, materiaalit ja aikuisen pääsylipun Taidehalliin. Työpajoihin ilmoittaudutaan ennakkoon NetTicket-verkkokaupassa. Ennakkoilmoittautuminen päättyy edellisenä päivänä klo 15. Samana päivänä vapaita paikkoja voi kysyä taidehalli(at)seinajoki.fi.

Tervetuloa aikuisen ja lapsen yhteiseen taidehetkeen!

Hinta

12 €/aikuinen ja lapsi -pari

Järjestäjä

Seinäjoen taidehalli

Ulkoiset linkit