9 hyvää syytä elää -näytelmä

31.10.2020 14:00 – 16:30
Teater
Teatteri
Theatre
 

9 hyvää syytä elää -näytelmä, Seinäjoen Nuorisokeskus, Puskantie 3, Seinäjoki

9 hyvää syytä elää on Anna Krogeruksen uusi näytelmä, joka kertoo mielenterveyskuntoutuja Klarasta ja hänen halustaan selviytyä tavallisesta elämästä, vaikka muiden ihmisten kohtaaminen pelottaa, syöminenkin on hankalaa ja ainoa ystävä on hämähäkki keittiön tiskialtaan reunalla. Lähiön muillakin asukkailla ja naapureilla on jokaisella omat vaikeutensa, mutta yhteisöllisyys tarjoaa vertaistuen ja Klaran tarinasta tulee lohdullinen ja toiveikas. Ajankohtaiset teemat tarjoavat katsojalle samaistumiskohteita sekä monet vapauttavat naurut.

Näytelmän ohjaa Tuula Lahdenmäki. 

Esityksen kesto on 2h 30min sisältäen lyhyen väliajan. Väliaikatarjoilua ei järjestetä turvallisuus- ja hygieniasyistä. 

Lippuja myydään rajoitettu määrä, 50 kpl/esitys. 

Emme suosittele esitystä alle 10-vuotiaille. 

Näytelmän esitysoikeuksia valvoo Näytelmäkulma – Nordic Drama Corner Oy. 

Tuotantoa tukee Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut. 

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi! 

TULE TURVALLISESTI TEATTERIIN! 

Lippujen määrä on rajoitettu 50 kpl/esitys. Suosittelemme lippujen ostamista ennakkoon www.teatteriarina.net Lippuja ostettaessa kerätään asiakastiedot, se auttaa myös mahdollisten altistusketjujen selvittämisessä. 

Katsomossa on turvavälit ja henkilökunta opastaa istumapaikoille. Huolehdithan turvaväleistä myös aulatiloissa, erityisesti jonotustilanteissa. 

Suosittelemme oman kasvomaskin käyttöä. Tarvittaessa myös myymme maskeja. Kädet voi pestä WC-tiloissa ja tarjolla on myös useita käsidesipisteitä. 

Turvallisuus- ja hygieniasyistä emme järjestä väliaikatarjoilua. Katsomoon voi halutessaan jäädä istumaan myös väliajalla.  

Tulethan teatteriin terveenä. Jos tunnet itsesi sairaaksi, jääthän kotiin. Ostetun lipun voi vaihtaa veloituksetta toiseen esitykseen. 

Hinta

Lippujen hinnat ovat 18e (peruslippu) ja 15e (eläkeläiset, työttömät, varusmiehet, opiskelijat, alle 17-vuotiaat). Suosittelemme lippujen ostoa ennakkoon www.teatteriarina.net sivun oikeassa reunassa olevan painikkeen kautta. Verkkokaupasta ostettaessa voi hyödyntää myös Smartum Saldo, Eazybreak ja e-passi kulttuurietuja. Lippuja voi ostaa myös ovelta 1h ennen esityksen alkua vain käteisellä.

Järjestäjä

Teatteriyhdistys Arina ry

Ulkoiset linkit