+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » Wanhan ajan pihakirppis 1890-luvun maalaismiljöössä

Takaisin hakutuloksiin

Wanhan ajan pihakirppis 1890-luvun maalaismiljöössä

la 11.8.2018 klo 10:00 – 17:00

Tälle vintagehenkiselle, luovalle pienelle maalaispihakirpparille saapuu ympäri Suomen mukavia myyjiä, käsityön taitajia, taiteen rakastajia, leppoisaan tunnelmaan ihanine tavaroineen ja käsitöineen, vaatteineen ja tilpehööreineen. Tänne voit tulla myös kohtaamaan ihmisiä, kuulemaan tarinoita, viivähtämään kupposen äärellä, nuuhkaisemaan tervettä maalaisilmaa, muistelemaan menneitä tai vain uppoutumaan hetken lumoon naapurin lehmien käyskennellessä laitumellaan. Talon kissat pitkäkarvainen neiti Koume ja valkoinen kissinpoikanen Steven Jurvasta mielellään hyppäävät syliin siliteltäviksi. Tänä vuonna yhteisöllisen tanssin projektiryhmä muistuttaa meitä "Onni-esityksellään" siitä, miten pienissä hetkissä onni elämässä viivähtää ja miten sitä varjella. Naapurin pikkuponeilla saa kokeilla ratsastusta pikkurahaa vastaan. Samaan aikaan on kylällä isoot markkinat. Sateeseenkin on varauduttu! Tervetuloa vaikka koko päiväksi viettämään päivää maalle!
Aika:

la 11.8.2018 klo 10:00 – 17:00

Tapahtumapaikka ja osoite: Seinäjoentie 176. Peräseinäjoki. (2km ennen P.jokea. Tienvarsiopastus löytyy!)
Järjestäjä: Kaisa ja Hannu Kanto
Internet: http://www.facebook.com/wanhanajan

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä on paikka, mistä lainataan kirjoja?

Kommentit

Ei kommentteja