+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » Yhdeksän matkalaukkua - Eteläpohjalainen kotiseutu -ilta

Takaisin hakutuloksiin

Yhdeksän matkalaukkua - Eteläpohjalainen kotiseutu -ilta

ke 15.11.2017 klo 18:00 – 20:00

Tulkki-meteorologi Mohammad Khalilin ja tutkija Teppo Ylitalon esitelmät eteläpohjalaisuudesta ja Etelä-Pohjanmaasta kotiseutuna.

Ennakkotiedoista poiketen toisena puhujana Teppo Ylitalon lisäksi on Mohammad Khalil. Seinäjokistunut Khalil on Syyriasta lähtöisin ja ammatiltaan tulkki ja meteorologi. Khalil pitää esitelmänsä englanniksi. Esitelmän sisältö kerrotaan tilaisuudessa myös suomeksi.

Teppo Ylitalo pohtii esitelmässään Voiko eteläpohjalaisen identiteetin valita tai rakentaa itse vai mistä se syntyy? Ja jos identiteetit ovat rakennettuja, miten eteläpohjalaisuutta on rakennettu ja miksi juuri siten? Tehdään pieni aikamatka eteläpohjalaisuuden historiaan ja mielenmaisemaan 1800-luvulta 2000-luvulle.

Lopuksi avataan illan teemaan liittyvä matkalaukku yllätyksineen ja keskustellaan maakuntaa kuvaavista esineistä ja ilmiöistä.

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin.

Tervetuloa!

Tutustu samalla myös Sata vuotta eteläpohjalaista eloa -näyttelyyn.

Aika:

ke 15.11.2017 klo 18:00 – 20:00

Tapahtumapaikka ja osoite: Törnävän museoalue
Kivinavetta
Törnäväntie 23, Seinäjoki
Järjestäjä: Etelä-Pohjanmaan maakuntamuseo
Internet: http://www.seinajoki.fi/kulttuurijaliikunta/Etela-Pohjanmaanmaakuntamuseo/tapahtumat/2017/10/e3f0ZJCDt.html.stx
Lisätietoja: Etelä-Pohjanmaan maakuntamuseo
epmaakuntamuseo@seinajoki.fi
puh. 06 416 2648

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mansikka?

Kommentit

Ei kommentteja