Kaupunginsairaala ja kotisairaala

Kaupunginsairaalan osastojen ja kotisairaalan harjoittelupaikkojen varaaminen hoidetaan yhteistyössä SeAMK:n ja Sedun opiskelijakoordinaattoreiden kanssa.

Ammattikorkeakoulupaikat varataan Jobiilin (= ammattikorkeakoulujen / sosiaali- ja terveysalan/ sähköisen harjoittelupaikkavarausjärjestelmän) kautta. Lisätietoja varausjärjestelmän käytöstä saa oman oppilaitoksen opiskelijakoordinaattorilta tai netistä www.Jobiili.fi.

Sedun (sekä nuoriso- että aikuiskoulutuksen) harjoittelupaikkojen varaus tapahtuu Sedun opiskelijakoordinaattorin kautta. Osastoille on sovittu tietyt opiskelijapaikat, joiden mukaan opiskelijoiden sijoittumissuunnitelma laaditaan. Sedun opiskelijakoordinaattori vahvistaa harjoittelupaikkavaraukset ja ilmoittaa opiskelijoiden tiedot yksikköjen opiskelijavastaaville ja hoitotyön johtajalle.

Toivomme, että oppilaat ottavat yhteyttä yksikköihin (yksikköjen opiskelijavastaaviin) ennen käytännön harjoittelujakson alkua sopiakseen jaksoon liittyvistä käytännön asioista.

Tiedot yksikköjen opiskelijavastaavista saat oman organisaation opiskelijakoordinaattorilta tai soittamalla suoraan harjoitteluyksikköön.

Kuntoutus- terapia- ja apuvälinepalvellut

Fysioterapiaan tulevien opiskelijoiden (sekä avo että sairaala) harjoittelu-/työssäoppimispaikkojen varaaminen hoidetaan fysioterapian osastonhoitajan kautta, 06 425 8842