Ohjeistus kiirevastaanotolla asioiville koronatilanteen vuoksi!

Kiirevastaanoton tilat ovat jaettu hengitystieinfektio-oireisille sekä muille kiirevastaanoton potilaille väliseinin ja -ovin.
Hengitystieinfektio-oireiset potilaat tulevat sisään ovesta Y9. Muut potilaat tulevat keskussairaalan päivystyksen pääovesta.

Ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä suosittelemme, että kiirevastaanotolle saapuu vain vastaanotolle tuleva potilas ja yksi huoltaja lapsipotilaan mukana. Odotustiloissa ei ole syytä oleskella turhaan. Koronainfektioaikana tilat on tarkoitettu ainoastaan vastaanotolle tulijoille. Saattajat odottavat ulkona tai autossa.

Seinäjoen terveyskeskuksen kiirevastaanotot toimivat ma – pe klo 8 – 20 ja viikonloppuisin klo 10 – 18.
Kiirevastaanotolle on varattava aika.

Keskussairaalan järjestämässä päivystyksessä hoidetaan vain päivystyksellistä hoitoa tarvitsevat potilaat, jotka on sairauden vuoksi hoidettava samana päivänä eikä hoitoa voida siirtää seuraavaan päivään. Ennen päivystykseen menoa on soitettava päivystysapupuhelimeen 116117.

Muut kiireelliset ja kiireettömät asiat hoidetaan terveyskeskuksessa.

Kiirevastaanoton ajanvaraus

Terveyskeskuksen kiirevastaanoton ajanvarausnumero on 06 425 5311 ma – pe klo 8 – 18 ja viikonloppuisin klo 10 – 17.
Iltaisin, viikonloppuisin ja juhlapyhinä ei ole mahdollista hoitaa kiireettömiä asioita.

Ei-kiireellinen asia

Ei-kiireellisissä asioissa ajanvaraus lääkärin ja hoitajan vastaanotolle sekä laboratoriokokeiden ja tutkimustulosten tiedustelu tapahtuvat edelleen numerosta 06 425 8100 ma – pe klo 10 – 15.

Terveyskeskuksessa on myös mahdollista sähköiseen asiointiin nettisivujen kautta. (Koronaepidemian aikana sähköistä ajanvarausta on rajoitettu!)

Kiirevastaanoton sijainti

Terveyskeskuksen kiirevastaanotto toimii Y-talo 1.kerroksessa. Sisäänkäynti ei ole päivystyksen liukuovista, vaan sen oikealla puolella olevasta kiirevastaanoton ovesta Y9.
Vastaanotolle tullessa ilmoittaudutaan sähköisellä itseilmoittautumislaitteella, minkä jälkeen istutaan odotustilaan odottamaan kutsua vastaanotolle.