Ohjeistus kiirevastaanotolla asioiville koronatilanteen vuoksi!

Kiirevastaanoton tilat ovat jaettu hengitystieinfektio-oireisille sekä muille kiirevastaanoton potilaille väliseinin ja -ovin.
Hengitystieinfektio-oireiset potilaat tulevat sisään ovesta Y9. Muut potilaat tulevat keskussairaalan päivystyksen pääovesta.

Ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä suosittelemme, että kiirevastaanotolle saapuu vain vastaanotolle tuleva potilas ja yksi huoltaja lapsipotilaan mukana. Odotustiloissa ei ole syytä oleskella turhaan. Koronainfektioaikana tilat on tarkoitettu ainoastaan vastaanotolle tulijoille. Saattajat odottavat ulkona tai autossa.

Seinäjoen terveyskeskuksen kiirevastaanotot toimivat mape klo 820 ja viikonloppuisin klo 1018.
Kiirevastaanotolle on varattava aika.

Keskussairaalan järjestämässä päivystyksessä hoidetaan vain päivystyksellistä hoitoa tarvitsevat potilaat, jotka on sairauden vuoksi hoidettava samana päivänä eikä hoitoa voida siirtää seuraavaan päivään. Ennen päivystykseen menoa on soitettava päivystysapupuhelimeen 116117.

Muut kiireelliset ja kiireettömät asiat hoidetaan terveyskeskuksessa.

Kiirevastaanoton ajanvaraus

Terveyskeskuksen kiirevastaanoton ajanvarausnumero on 06 425 5311 mape klo 818 ja viikonloppuisin klo 1017.
Iltaisin, viikonloppuisin ja juhlapyhinä ei ole mahdollista hoitaa kiireettömiä asioita.
Epäiletkö Korona-virus tartuntaa? Tee sähköinen oirearvio, niin saat ohjeet, miten toimia. Olemme sinuun yhteydessä, jos tilasi sitä vaatii.

Ei-kiireellinen asia

Ei-kiireellisissä asioissa ajanvaraus lääkärin ja hoitajan vastaanotolle sekä laboratoriokokeiden ja tutkimustulosten tiedustelu tapahtuvat edelleen numerosta 06 425 8100 mape klo 1015.

Terveyskeskuksessa on myös mahdollista sähköiseen asiointiin nettisivujen kautta. (Koronaepidemian aikana sähköistä ajanvarausta on rajoitettu!)