Päihdeklinikka tarjoaa moniammatillista hoitoa, kuntoutusta sekä riippuvuuksiin liittyvää asiantuntijuutta seinäjokisille yli 18 vuotiaille päihde- ja riippuvuusongelmista kärsiville sekä heidän läheisilleen. Ongelmat voivat liittyä alkoholiin, huumeisiin, lääkkeisiin, rahapelaamiseen- tai muuhun toiminnalliseen riippuvuuteen (ruoka, seksi, shoppailu).

  • Et tarvitse lähetettä, soita ennen kuin tulet
    044 754 1638/asiakaspalvelu arkisin 7.30-15
  • Läheiset ja perhe tervetulleita mukaan vastaanotolle. Omaiset/läheiset voivat hakeutua hoitoon myös itsenäisesti.
  • Palvelu on pääosin maksutonta. Ajoterveyden seurantaan liittyvät lääkärikäynnit ovat maksullisia. Lausuntomaksuissa noudatetaan samaa linjaa kuin terveyskeskuksessa. Peruuttamattomasta lääkärikäynnistä laskutetaan peruuttamattoman käynnin lasku.

Asiantunteva henkilökuntamme koostuu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisista, joilla on päihde- ja mielenterveysalan erityisosaamista. Meillä työskentelee lähi- ja sairaanhoitajia, lääkäreitä, sosionomeja ja sosiaalityöntekijöitä.

Riippuvuuksiin liittyy usein muitakin mielenterveysongelmia, kuten masennusta, ahdistusta, paniikkihäiriötä, unettomuutta sekä sosiaalisia ongelmia, kuten talouteen ja asumiseen tai työmarkkinatilanteeseen liittyviä haasteita ja ihmissuhdevaikeuksia, joiden kanssa autamme sinua.

Sinua vastassa on lämminhenkinen ja viihtyisä tupa viherkasveineen, jossa voi kahvitella ja keskustella yhteisöohjaajan ja muiden vertaisten kanssa ennen vastaanottoa tai sen jälkeen.