Verkossa voit varata terveydenhuollon vastaanottoaikoja, tarkastella voimassa olevia ajanvarauksiasi sekä siirtää ja perua aikoja.

Sähköinen ajanvaraus

 • Aikuisneuvolan terveydenhoitajan vastaanotto
 • Asevelvollisen terveystarkastus (kutsuntojen ajanvaraus avautunut)
 • Hammashoitolan ajanvaraus
 • Hoito- ja diabetestarvikejakelu
 • Koronarokotus
 • Lastenneuvolan terveydenhoitajan vastaanotto
 • Laboratorion näytteenoton ajanvaraus
 • Sairaanhoitajan vastaanotto (Y-talo)
 • Opiskeluterveydenhuollon ajanvaraus
 • Perhesuunnitteluneuvolan
 • Influenssarokotus

Peruminen on tehtävä viimeistään aikaa edeltävänä päivänä klo 12 mennessä, muuten peritään sakkomaksu 51,50.

Epäiletkö koronavirustartuntaa? Tee sähköinen oirearvio, niin saat ohjeet, miten toimia. Olemme sinuun yhteydessä, jos tilasi sitä vaatii.

Etätestauspalvelu (klamydia ja tippuri)
Tilaa maksuton näytteenottopakkaus osoitteesta seinajoki.testaakotona.fi kotiisi.
Saatuasi pakkauksen, ota virtsanäyte kotona ohjeiden mukaisesti ja lähetä näyteputki pakkauksessa mainittuun laboratorioon. Lähetyksen postimaksu on maksettu valmiiksi.
Kun testitulos on valmis, saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä. Vastauksen voi tarkistaa seinajoki.testaakotona.fi –palvelusta.
Jos näytteessä havaitaan klamydia tai tippuri, asiakasta kehotetaan olemaan yhteydessä terveyskeskukseen. Asiakas saa lääkehoidon terveyskeskuksesta maksutta. Negatiivinen testitulos ei vaadi toimenpiteitä.

ForMarevan.
Sähköinen palvelu Marevan-lääkityksen jatkohoito-ohjeista. Palvelu perustuu Forsante-teknologiaan. Palvelun käyttöönotosta tehdään erillinen sopimus. Lääkityksen jatkohoito-ohjeet saat joko tekstiviestillä tai voit käydä katsomassa lääkitysohjeen Forsante-palvelun nettisivuilta (linkki).

Sopimus ForMarevan -palvelun käyttöönotosta

Potilasohje ForMarevan -palvelun käytöstä, tekstiviesti

Potilasohje ForMarevan palvelun käytöstä, web-asiakkaat

Muut sähköiset palvelut

Omakanta
Omakannasta näet sähköiset reseptisi. Reseptin tiedoista näet, mihin asti resepti on voimassa ja onko siinä vielä lääkettä jäljellä. Palvelussa voit lähettää reseptin uusimispyynnön terveydenhuoltoon. Voit myös tulostaa yhteenvedon resepteistäsi.

Omakanta-palvelusta voit tarkastella myös terveystietojasi. Terveystiedot näkyvät palvelussa sen jälkeen kun terveydenhuollossa on alettu tallentaa tietoja Potilastiedon arkistoon.

Huoltaja näkee Omakannasta alle 10-vuotiaan lapsen tiedot. Edellytyksenä on, että aikuinen on lapsen huoltaja ja että lapsen terveystiedot on tallennettu Kanta-palveluihin. Huoltaja näkee lapsen terveystiedot ja sähköiset reseptit ja voi pyytää niiden uusimista. Lisäksi hän voi kuitata Potilastiedon arkistoa koskevan informaation saaduksi sekä antaa suostumuksen lapsen puolesta. Omakannasta näkee lapsen terveystiedot, jotka on tallennettu Kanta-palveluihin 1.8.2016 lähtien.
Omakantapalvelu