Miten Seinäjoella onnistutaan lasten ja nuorten hyvinvoinnin ja terveyden edistämistyössä? Missä asioissa olisi vielä kehitettävää? Vastaamalla kyselyyn voit samalla osallistua urheiluliikkeen lahjakorttien (à 50€) ja Seinäjoki-tuotteiden arvontaan.

Kartoitamme Seinäjoen kaupungin lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin ja terveyden edistämistyön hyviä käytänteitä sekä tutkimus- ja kehittämistarpeita. Kaipaamme nyt työmme tueksi asukkaiden näkökulmia. Auta meitä kehittämään Seinäjokea vieläkin lapsiystävällisemmäksi kaupungiksi ja vastaa kyselyyn 26.1.2021 mennessä. Kyselyyn vastaaminen vie testatusti vain 10-15 min.

Arvomme kyselyn vastanneiden kesken 2 kpl 50€ arvoisia lahjakortteja Seinäjoen Intersporttiin. Jättämällä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi olet mukana lahjakorttien arvonnassa. Tämän lisäksi Healthy Kids Of Seinäjoki -uutiskirjeen tilaajien kesken arvotaan 2 kpl Seinäjoki-mukeja.

Pääset vastaamaan Healthy Kids of Seinäjoki -asukaskyselyyn tästä linkistä.

Taustatiedot

Kysely on osa Healthy Kids of Seinäjoki -kehitysalusta alueellisena vahvuutena ja yritysten kasvun lähteenä hanketta. Healthy Kids of Seinäjoki (HKS) -toimintamallin tarkoituksena on edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia ja terveyttä Seinäjoella. Kyselyn tuloksia käytetään HKS-toiminnan kehittämiseen liittyvien raporttien ja toimenpidesuunnitelman laatimisessa. Kyselyyn vastaamalla voit siis vaikuttaa hyvinvoinnin ja terveyden edistämistyöhön Seinäjoella.

Vastaamalla kyselyyn annat suostumuksesi vastaustesi hyödyntämiseen tässä selvityksessä. Tietoja ei luovuteta muille osapuolille tai muuhun käyttöön. Kyselytutkimus toteutetaan ja raportoidaan anonyymisti ja kysymyksenasettelultaan niin ettei yksittäisiä vastaajia pystytä jälkikäteen tunnistamaan. Henkilötietojen käsittelyn osalta noudatetaan EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (2016/679). Tietosuojaselosteeseen voit tutustua tästä.

Lisätietoja: Maria Kasanen, Healthy Kids of Seinäjoki -hanke, 040 868 0656, maria.kasanen@seamk.fi