Etsimme vapaaehtoisia aikuisia turvaamaan nuorten illanviettoa

Elokuussa juhlitaan taas Solar Sound -festareilla 12.-13.8. Etsimme vanhempia ja muita vapaaehtoisia aikuisia jalkautumaan festarialueen läheisyyteen ja turvaamaan nuorten illanviettoa. Vapaaehtoiset perehdytetään tehtävään ja jalkautuminen tehdään porukoissa, joissa on aina mukana myös nuorisotyön ammattilaisia.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Vapaaehtoisille järjestetään perehdytys ti 9.8.2022 klo 17.30 Seinäjoen Apila-kirjaston Jaaksi-salissa.

Lisätietoja jalkautumisesta: Jesse Keskinen, Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry, 050 571 4818, jesse.keskinen@ehyt.fi

Seinäjoella toteutetaan ehkäisevän päihdetyön Festaripakka-toimintamallia. Mallin avulla pyrimme vähentämään ja ennaltaehkäisemään nuorten päihteiden käyttöä sekä edistämään vastuullista juhlimista ja päihteetöntä kaupunkiympäristöä. Festaripakassa kaupungin eri toimijat, viranomaiset, järjestöt, tapahtumajärjestäjät, paikalliset kaupat ja ravintolat sekä asukkaat toimivat yhteistyössä.

Festaripakka kohtaa nuoria kesällä 2022

Tänä kesänä panostamme erityisesti nuorten kohtaamiseen. Festaripakan kesätyöntekijät Ida ja Laura jalkautuvat nuorten pariin kesä- ja heinäkuun aikana eri puolilla kaupunkia. Idan ja Lauran kanssa nuoret voivat jutella matalalla kynnyksellä ja pohtia myös omia päihteisiin ja juhlimiseen liittyviä asenteitaan. Tervetuloa moikkaamaan!

Yhteistyötahot voivat ottaa yhteyttä sähköpostitse: ida.mikkanen@seinajoki.fi, laura.paloluoma@seinajoki.fi

Festaripakka-työntekijät Ida ja Laura Lakeuden puistossa.