+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Seinäjoen kaupunki » Viestintä ja markkinointi

Viestintä ja markkinointi

Mitä, missä ja miksi? Mitä Seinäjoella tapahtuu ja miten päätös vaikuttaa kaupunkilaisen arkeen? Me viestinnässä kerromme kaupungin päätöksistä, palveluista ja suunnitelmista ennakoivasti, avoimesti ja selkeästi. Viestintä tukee kaupungin johtamista ja edistää kaupungin kasvua, vetovoimaa ja asukkaiden hyvinvointia. Ajankohtaisista asioista viestitään mm. verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja Rinki-osallistamissovelluksessa sekä asukas- ja tiedotustilaisuuksissa. Anna palautetta, ota kantaa ja kommentoi! Hyvää viestintää tehdään yhdessä.

Me markkinoinnissa pidämme huolta, että Seinäjoki säilyy ihmisten mielissä ja löytyy kartalta. Kerromme tekemisen meiningistä ja vahvasta asenteesta, yrittäjyydestä ja kaupungin kasvusta. Meidän työmme on siis lähes pelkkää ruusuilla tanssimista. Olemme mukana tapahtumissa, konserteissa, monessa kivassa mitä kaupungissa tapahtuu. Ja osataan me olla vakaviakin. Hetkittäin mietimme tosi kovasti, miten tavoitamme kaikki ne ihmiset, joille Seinäjoki olisi niin hyvä paikka asua, elää ja yrittää. Jos sinulla on siihen hyviä ideoita, viestittele, soita tai tule käymään. #elämäniseinäjoki #avaruudenpääkaupunki

Seinäjoki-tuotteet

Seinäjoki-tuoteperheeseen kuuluu ajattomia ja tyylikkäitä käyttötuotteita. Tuotteiden arvoina ovat laadukkuus, pitkäikäisyys, ekologisuus, kierrätettävyys ja kotimaisuus. Tuotteita on myynnissä mm. kaupungintalon aulassa.


Seinäjoen kaupunki
Markkinointiviestintä
Käyntiosoite: Kirkkokatu 6, 60100 Seinäjoki
Postiosoite: PL 215, 60101 Seinäjoki
markkinointiseinajoki.fi

viestintaseinajoki.fi

Krista Rintala, viestintäpäällikkö
p. 044 425 5061, krista.rintalaseinajoki.fi

Anu Männikkö, markkinointipäällikkö
p. 044 418 1119, anu.mannikkoseinajoki.fi

Tytti Kettula, viestintäsuunnittelija
p. 040 774 8512, tytti.kettulaseinajoki.fi