+
Tulosta
Etusivu

Kysy kaupungilta

Seinäjoen kaupungin virkamiehet vastaavat kuntalaisten esittämiin kaupungin asioita koskeviin kysymyksiin. Henkilökohtaisiin, yksityiskohtaisiin tai pitkiin kysymyksiin ei ole www-sivulla mahdollista vastata. Jatkokysymyksissä kysyjä voi ottaa yhteyttä suoraan vastaajaan.

Kaupunkiympäristön toimialan palveluihin voit antaa palautetta tai esittää kysymyksiä palveluista ja toiminnasta uudessa Palautepalvelussa.

Palaute voi koskea katuja ja liikennettä, joukkoliikennettä, puistoja ja metsiä, kaupunkisuunnittelua, kaavoitusta, tontteja, ympäristöä, asumista, rakentamista tai toimitiloja.

Oikeasta reunasta löytyvällä hakutoiminnolla on mahdollista etsiä aiemmin esitettyjä kysymyksiä.

Lähetä kysymys

Pihlajatien

Katu- ja liikennesuunnitteluRaija (02.12.2018, klo 17:10)

Tervehdys Pihlajatieltä! Tiedustelen,onko suunnitelmissa parantaa Pihlajatien ja Penttiläntien ylityskohtaa,esim.kuten Jalavatiellä uuden kaupan kohdalla on tehty?Liikenne Penttiläntiellä on kovasti lisääntynyt ja tästä kyseisestä kohdasta ylittää kadun päivittäin mm. lukuisat koululaiset sekä jalan että pyörällä. Myös lastenvaunujen kanssa siinä näyttää olevan hankaluuksia. Eikä koirankaan kanssa ole helppo ylitys,varsinkin jos sattuu vielä kääntyvä auto kohdalle.Mielestäni siinä olisi tilaa levennykselle sinne ojaan päin,jonka reunalla nyt seisomme.

Keijo Kaistila, suunnittelupäällikkö (03.12.2018, klo 12:23)

Penttiläntie katuliittymien risteysalueille on tarkoitus tehdä ylityskohdat, joissa keskellä tietä olisi liikenteenjakajat.