+
Tulosta
Etusivu

Kysy kaupungilta

Seinäjoen kaupungin virkamiehet vastaavat kuntalaisten esittämiin kaupungin asioita koskeviin kysymyksiin. Henkilökohtaisiin, yksityiskohtaisiin tai pitkiin kysymyksiin ei ole www-sivulla mahdollista vastata. Jatkokysymyksissä kysyjä voi ottaa yhteyttä suoraan vastaajaan.

Kaupunkiympäristön toimialan palveluihin voit antaa palautetta tai esittää kysymyksiä palveluista ja toiminnasta uudessa Palautepalvelussa.

Palaute voi koskea katuja ja liikennettä, joukkoliikennettä, puistoja ja metsiä, kaupunkisuunnittelua, kaavoitusta, tontteja, ympäristöä, asumista, rakentamista tai toimitiloja.

Oikeasta reunasta löytyvällä hakutoiminnolla on mahdollista etsiä aiemmin esitettyjä kysymyksiä.

Lähetä kysymys

Hyllykallion pururadan reittimerkinnät

Puistot ja viheralueetLenkkeilijä (25.10.2018, klo 09:53)

Milloin Hyllykallion pururadan kyltit reittien varrella uusitaan? Nyt pururadalla kulkiessa on hankala hahmottaa miten reitit kulkevat. Olisi hyvä, että 2km/ 3km/ 4km/ 5 km olisi merkitty reittien varrelle. Nyt pururadalla on sekakaisia kylttejä.

Anne Kotila, liikuntatoimenjohtaja (25.10.2018, klo 15:12)

Hyllykallion kuntoreitille on tulossa uudet kyltit ja opasteet ja samoin myös Hallilanvuoren kuntoreitille. Kiitos palautteesta!

Falanderinkadun liikenne

Katu- ja liikennesuunnitteluMannu (22.10.2018, klo 14:55)

Läpikulkuliikenne Falanderinkadulla on aika vilkas ja nopeusrajoitus 30 km/h, jota kukaan ei noudata ja näin ollen meluhaitta on liian kova. Ralli alkaa aamulla 5:30.Mitä kaupunki aikoo asialle tehdä?

Keijo Kaistila, suunnittelupäällikkö (23.10.2018, klo 12:45)

Falanderinkadun ajonopeuksista on tehty muutamia aloitteita. Ne on käsitelty Liikennejaostossa ja Kaupunkiympäristölautakunta on päättänyt, ettei Falanderinkadulle rakenneta hidastetöyssyjä. Syyskuussa 2018 tehdyn liikennemittauksen mukaan Falanderinkadun keskivaiheilla kulkee noin 1300 ajoneuvoa vuorokaudessa. Toiseen suuntaan ajavien keskinopeus oli 46 km/h ja toiseen 44km/h.