+
Tulosta
Etusivu

Kysy kaupungilta

Seinäjoen kaupungin virkamiehet vastaavat kuntalaisten esittämiin kaupungin asioita koskeviin kysymyksiin. Henkilökohtaisiin, yksityiskohtaisiin tai pitkiin kysymyksiin ei ole www-sivulla mahdollista vastata. Jatkokysymyksissä kysyjä voi ottaa yhteyttä suoraan vastaajaan.

Kaupunkiympäristön toimialan palveluihin voit antaa palautetta tai esittää kysymyksiä palveluista ja toiminnasta uudessa Palautepalvelussa.

Palaute voi koskea katuja ja liikennettä, joukkoliikennettä, puistoja ja metsiä, kaupunkisuunnittelua, kaavoitusta, tontteja, ympäristöä, asumista, rakentamista tai toimitiloja.

Oikeasta reunasta löytyvällä hakutoiminnolla on mahdollista etsiä aiemmin esitettyjä kysymyksiä.

Lähetä kysymys

Kultavuoren liikenneympyrä

Katujen kunnossapitoUlkoilija (22.09.2018, klo 12:15)

Koska Joupinrajan ja Kultavuorenkadun liikenneympyrä saadaan kuntoon? Liikenneympyrässä on ollut näkyvyyttä haittaavia aitoja jo yli puoli vuotta.

Tuomo Etula, tiemestari (26.09.2018, klo 08:13)

Terve. Tuo ympyrässä oleva aidattu kohta on Seinäjoen energian/ kaukolämmön korjauskohde. Olen ollut yhteydessä Seinäjoen energiaan, että kohta saataisiin pikaisesti kuntoon.

Sähköiset terveyspalvelut

TerveyspalvelutTerveellinen elämä (09.09.2018, klo 09:11)

Onko Seinäjoen Terveyspalveluissa pohdittu mahdollisuutta antaa asiakkaille käyttöön Duodecimin Terveystarkastus- ja valmennus kuten on esim. Vaasassa?

Tiina Perä, Johtava ylilääkäri (18.09.2018, klo 12:54)

Terveyskeskus on esittänyt vuoden 2019 talousarvioon määrärahaa tätä varten. Tavoitteena on saada sähköinen terveystarkastus kaupunkilaisten käyttöön ensi vuonna.

Meluvalli

Katu- ja liikennesuunnitteluUneton. (03.09.2018, klo 15:36)

Suupohjantien varteen valmistuu ensivuodenpuolella Ideapark. Liikenne on nyt jo Suupohjantie- Jalasjärvi kiihtyvässä vaudissa suurta, kun Maitojalosteen rekat takaavat ympärivuorokautisen liikenteen.Nyt uusi liikekeskus tuo liikennettä suuressa määrin lisää.Siksi Alakylässä asuvat ihmiset ovatkin huolissaan jatkuvasta melusta, niin yöllä kuin päivälläkin.Suupohjantie on tietyissä kohdissa ylempänä kuin asumukset ja näin jatkuva liikenteen pauhu kantautuu, niin yöllä, kuin päivälläkin asuntoihin.

Kari Havunen, kaupungininsinööri (18.09.2018, klo 08:16)

Melukysymykset ovat kovasti nousseet viime aikoina esille. Liikenne Suupohjantiellä on nyt poikkeuksellisen suurta Ideaparkin ja sen ympäristön rakentamisen johdosta. Tilanne rauhoittuu huomattavasti noin vuoden kuluttua, kun uusi eritasoliittymä kantatielle Ideaparkin kohdalla otetaan käyttöön.

Valion liikenteelle emme mahda mitään. Se on kaavoituksellinen kysymys ja alueella on sekä teollisuutta, että asutusta samalla seudulla. Suupohjantie on osittain korkealla, koska se on entinen kantatie 67 ja suunniteltu niiden normien mukaan. Melusuojauskin on hankala ja kallis toteuttaa tien korkean sijainnin vuoksi.

Tämän hetkinen tilanne on poikkeuksellista Ideaparkin rakentamisen takia.