+
Tulosta
Etusivu

Kysy kaupungilta

Seinäjoen kaupungin virkamiehet vastaavat kuntalaisten esittämiin kaupungin asioita koskeviin kysymyksiin. Henkilökohtaisiin, yksityiskohtaisiin tai pitkiin kysymyksiin ei ole www-sivulla mahdollista vastata. Jatkokysymyksissä kysyjä voi ottaa yhteyttä suoraan vastaajaan.

Kaupunkiympäristön toimialan palveluihin voit antaa palautetta tai esittää kysymyksiä palveluista ja toiminnasta uudessa Palautepalvelussa.

Palaute voi koskea katuja ja liikennettä, joukkoliikennettä, puistoja ja metsiä, kaupunkisuunnittelua, kaavoitusta, tontteja, ympäristöä, asumista, rakentamista tai toimitiloja.

Oikeasta reunasta löytyvällä hakutoiminnolla on mahdollista etsiä aiemmin esitettyjä kysymyksiä.

Lähetä kysymys

Soukanjoen puistoraitti

KaavoitusHuolestunut äiti (21.08.2018, klo 07:50)

Mikä on tilanne Soukanjoen puistoraitin kohdalla? Kovasti jo odotamme sen tekemistä. Lapsille olisi turvallisempaa kulkea sitä kautta kouluun ja kavereiden luo!

Kari Hirvensalo, kaupunginpuutarhuri (05.11.2018, klo 15:41)

Soukanjoen Holminkosken puistoraittien rakentamisesta tullut valitus on edelleen hallinto-oikeudessa käsittelyssä. Rakentamisasia on siis jäissä.

Katuvalot palaa turhaa länsipuolentiellä

Katu- ja liikennesuunnitteluveronmaksaja (22.08.2018, klo 07:54)

Miksi Nurmossa länsipuolentiellä poltetaan katuvaloja kirkkaalla auringonpaisteella. Valot palaneet nyt noin viikon joka arkiaamu vielä ainakin n.6.30, kirkonkohdasta - Manunkylän risteyksen paikkeille n.2km:n alueella. Muutama lamppu näkyy olevan rikki.

Keijo Kaistila, suunnittelupäällikkö (10.10.2018, klo 10:30)

Länsipuolentie on valtion tie ja siten myös valaistus kuuluu valtiolle. ELY-keskus hallinnoi valtion tieomaisuutta, joten Länsipuolentien valaistukseen liittyvät kysymykset kannattaa esittää ELY-keskukselle.