+
Tulosta
Etusivu

Kysy kaupungilta

Seinäjoen kaupungin virkamiehet vastaavat kuntalaisten esittämiin kaupungin asioita koskeviin kysymyksiin. Henkilökohtaisiin, yksityiskohtaisiin tai pitkiin kysymyksiin ei ole www-sivulla mahdollista vastata. Jatkokysymyksissä kysyjä voi ottaa yhteyttä suoraan vastaajaan.

Kaupunkiympäristön toimialan palveluihin voit antaa palautetta tai esittää kysymyksiä palveluista ja toiminnasta uudessa Palautepalvelussa.

Palaute voi koskea katuja ja liikennettä, joukkoliikennettä, puistoja ja metsiä, kaupunkisuunnittelua, kaavoitusta, tontteja, ympäristöä, asumista, rakentamista tai toimitiloja.

Oikeasta reunasta löytyvällä hakutoiminnolla on mahdollista etsiä aiemmin esitettyjä kysymyksiä.

Lähetä kysymys

Kärjen lisääntynyt liikenne

Katu- ja liikennesuunnitteluKysyjä (16.07.2018, klo 21:35)

Onkohan suunnitteilla jonkilaisia hidasteita Törnäväntielle Törnävän S-Marketilta lähtien Itäväylälle päin taajama-alueelle? Vaikka alueella vallitsee 50/60 nopeusalue ajavat 90 hmisistä 80 km/h ja aivan tien viereessä kuitenkin paljon asutusta ja Kärjen K-marketin risteyksessä paljon liikennettä.

Keijo Kaistila, suunnittelupäällikkö (08.08.2018, klo 10:24)

Nopeudet ovat alueella varmaan aika kovat. Selvitämme ne mittauksin syksyn aikana.
Hidasteiden teko kytkeytyy osin Vapaudentien jatkeen toteutumiseen. Mikäli Vapaudentien jatke tehdään, voidaan nykyisiä väyliä rakentaa hitaammilla nopeuksilla ajettaviksi juuri hidastein ja tilankäytöllisin menetelmin sekä alemmin nopeusrajoituksin.

Hirvijärventie

Katujen kunnossapitoVeneen pompottaja (29.07.2018, klo 09:58)

Kuka vastaa Hirvijärventien Nurmon puoleisen päädyn kunnossapidosta? Ihmettelen vain kuinka sitä kehdataan vuodesta toiseen pitää niin huonossa kunnossa? Lapualla piree on paree!

Tuomo Etula, Tiemestari (08.08.2018, klo 07:59)

Terve
Hirvijärventien Lapuan puoleinen osuus on Lapuan kaupungin hoidossa. Seinäjoen puoleinen osuus on tiekunnalle maksettavan yksityistieavustuksen piirissä ja tiekunnan hoitovastuulla.