+
Tulosta
Etusivu

Kysy kaupungilta

Seinäjoen kaupungin virkamiehet vastaavat kuntalaisten esittämiin kaupungin asioita koskeviin kysymyksiin. Henkilökohtaisiin, yksityiskohtaisiin tai pitkiin kysymyksiin ei ole www-sivulla mahdollista vastata. Jatkokysymyksissä kysyjä voi ottaa yhteyttä suoraan vastaajaan.

Kaupunkiympäristön toimialan palveluihin voit antaa palautetta tai esittää kysymyksiä palveluista ja toiminnasta uudessa Palautepalvelussa.

Palaute voi koskea katuja ja liikennettä, joukkoliikennettä, puistoja ja metsiä, kaupunkisuunnittelua, kaavoitusta, tontteja, ympäristöä, asumista, rakentamista tai toimitiloja.

Oikeasta reunasta löytyvällä hakutoiminnolla on mahdollista etsiä aiemmin esitettyjä kysymyksiä.

Lähetä kysymys

Korjausvastuu

Puistot ja viheralueetGreen (21.06.2017, klo 16:29)

Lumenauraustraktori on viime talven aikana rullannut kiinteistön kadun puolen nurmikkoa (ojaliuska) huonoon kuntoon ja nostanut pari kiveäkin pintaan.Vahongon aiheuttaja korjaa vaurion- ainakin minun oikeustajuni mukaan. Olen lähetellyt viestejä ympäri kaupunkia, mutta minkäänlaista vastausta tilanteen korjaamiseksi en ole saanut. Mihin Sjoella tarvitaan sähköistä asiointia, kun viestejä ei kukaan ilmeisesti lue? Ensimmäinen viesti lähti maailmalle toukokuun puolella.

Reijo Vaisto, Kunnossapitopäällikkö (01.09.2017, klo 13:30)

Nurmetus, kiveykset ym. eivät saa olla ylempänä kuin asfaltti. Kyseessä on katualue, jossa kaupunki voi /pitää suorittaa omia töitään. Tässä tapauksessa kadun reunaan muodostunut jääpalle on tiekarhulla/traktorilla "kaadettu" ojaan. Nurmetuksen ym. rakenteiden on oltava samassa kaltevuudessa kuin ajorata, muuten nurmi kuoriutuu em. tavalla. Kaupungin organisaatio ei käy korjaamassa näitä vaurioita, vaan kiinteistön omistaja madaltanee nurmikkoa, ettei joka kevät ole samaa ongelmaa. Lisätietoja saa allekirjoittaneelta ja rakennusvalvonnasta.