+
Tulosta
Etusivu

Kysy kaupungilta

Seinäjoen kaupungin virkamiehet vastaavat kuntalaisten esittämiin kaupungin asioita koskeviin kysymyksiin. Henkilökohtaisiin, yksityiskohtaisiin tai pitkiin kysymyksiin ei ole www-sivulla mahdollista vastata. Jatkokysymyksissä kysyjä voi ottaa yhteyttä suoraan vastaajaan.

Kaupunkiympäristön toimialan palveluihin voit antaa palautetta tai esittää kysymyksiä palveluista ja toiminnasta uudessa Palautepalvelussa.

Palaute voi koskea katuja ja liikennettä, joukkoliikennettä, puistoja ja metsiä, kaupunkisuunnittelua, kaavoitusta, tontteja, ympäristöä, asumista, rakentamista tai toimitiloja.

Oikeasta reunasta löytyvällä hakutoiminnolla on mahdollista etsiä aiemmin esitettyjä kysymyksiä.

Lähetä kysymys

Pari kysymystä kevyen liikenteen väylistä

Katujen kunnossapitopyöräilijä2 (17.05.2017, klo 17:47)

Parista kevyen liikenteen väylästä palautetta/kysymykset:1. Herralankadun varressa olevalla pyörätiellä, Ketojenkadun risteyksen kohdalla on asfalttia revitty auki (tie alitettu). Kevyen liikenteen väylän kohta on vielä soralla, kun autotien kohta on jo päällystetty väliaikaisesti. Tuonne olisi hyvä saada vähintäänkin varoitusmerkit/muovikartiot kevyen liikenteen väylälle, sellaisia kun ei nyt ole. Lienee urakoitsijan vastuulla, kuka/mikä sitten lieneekin? Tuossa voi nyt helposti sattua vahinkoja, kun päällyste loppuu yllättäen soraan... Paras tietysti olisi jos kevyen liikenteen väylällekin saisi asfaltin...2. Torikadun länsipäässä, Torikatua ja Alasenkatua yhdistävällä puistoalueella tehtiin kuivatustöitä viime vuonna. Kivituhkapinnoitteiselle kevyen liikenteen väylälle on jäänyt karkeaa soraa töiden takia. Onko tuossa suunnitelmana laittaa hienojakoisempaa kerrosta päälle jossakin vaiheessa?

Reijo Vaisto, Kunnossapitopäällikkö (23.05.2017, klo 08:56)

Olemme yhteydessä urakoitsijoihin, joiden vastuulla on saattaa ko. kohteet alkuperäiseen kuntoon. Asfaltointi tehdään paikkaustöiden yhteydessä kesän aikana.

Katuvalot

Katujen kunnossapitoKatuvalot (11.05.2017, klo 10:12)

Mikä idea on sammuttaa katuvalot öisin jo nyt? Pimeä tulee kymmenen jälkeenja nousee vasta vähän ennen viittä.

Reijo Vaisto, Kunnossapitopäällikkö (23.05.2017, klo 08:52)

Katuvalojen sammutus keväällä perustuu kaupungin ja Seinäjoen Energian väliseen sopimukseen. Sammutuksella saadaan säästöjä.Myöhäinen kevät vaikutti ilmeisesti ongelmia. Sammutuksia ohjaa hämäräkytkimet, joita on säädettävä siten, että polttoaika on pidempi jatkossa.

missä seinäjoki?

Kaavoitusjoki virtaa läpi kaupungin (11.05.2017, klo 13:49)

Onko Seinäjoen (siis joen) nimi muutettu,? Kun cooglen kartassa on nimenäKyrönjoki ja samoin rautatieaseman aulassa olevassa kartassa komeileeKyrönjoki,

Hannes Keskikiikonen, Paikkatietopalvelut (16.05.2017, klo 15:08)