+
Tulosta
Etusivu

Kysy kaupungilta

Seinäjoen kaupungin virkamiehet vastaavat kuntalaisten esittämiin kaupungin asioita koskeviin kysymyksiin. Henkilökohtaisiin, yksityiskohtaisiin tai pitkiin kysymyksiin ei ole www-sivulla mahdollista vastata. Jatkokysymyksissä kysyjä voi ottaa yhteyttä suoraan vastaajaan.

Kaupunkiympäristön toimialan palveluihin voit antaa palautetta tai esittää kysymyksiä palveluista ja toiminnasta uudessa Palautepalvelussa.

Palaute voi koskea katuja ja liikennettä, joukkoliikennettä, puistoja ja metsiä, kaupunkisuunnittelua, kaavoitusta, tontteja, ympäristöä, asumista, rakentamista tai toimitiloja.

Oikeasta reunasta löytyvällä hakutoiminnolla on mahdollista etsiä aiemmin esitettyjä kysymyksiä.

Lähetä kysymys

Esteitä pyörätiellä

Katujen kunnossapitoPyöräilijä (03.04.2017, klo 17:50)

Koulukadun varressa Kauppakadun ja Kalevankadun välillä on rinnakkain kulkevat pyörätie ja jalkakäytävä. Pyörätie ja jalkakäytävä on erotettu toisistaan liikennemerkillä ja erivärisin kivetyksin.Pyörätiellä Koulukatu 18:n kohdalla pidetään suurikokoisia kukkaruukkuja ja A-kylttiä, jotka haittaavat pyöräilijöiden kulkua pyörätiellä. Ne estävät pyöräilijöiden kohtaamisen ja toisinaan kokonaan heidän kulkunsa pyörätiellä. Lisäksi esteiden takia sotkuinen kohta kerää pysäköityjä polkupyöriä, jotka edelleen häiritsevät pyöräilijöiden kulkua.Maakäyttö- ja rakennuslain 167 §:n mukaan "[k]evyen liikenteen väylät tulee säilyttää liikkumiselle esteettöminä".Poistattaako Seinäjoen kaupungin määräämä valvova viranomainen puheena olevat esteet pyörätieltä? Minne voi vastaisuudessa ilmoittaa pyöräteille tai jalkakäytäville tuoduista esteistä?

Reijo Vaisto, Kunnossapitopäällikkö (04.04.2017, klo 09:54)

Keskustan rakennusprojektit aiheuttavat suuria, väliaikaisia , muutoksia katujen sulkemisiin, samoin kevyenliikenteeseen. Kukkaruukut laitetaan kesäksi
ajoradalle, joten kevyenliikenteen raitti on esteetön liikkua.
Kysy ja vaikuta- kanava on käytössä jatkossakin.