+
Tulosta
Etusivu

Kysy kaupungilta

Seinäjoen kaupungin virkamiehet vastaavat kuntalaisten esittämiin kaupungin asioita koskeviin kysymyksiin. Henkilökohtaisiin, yksityiskohtaisiin tai pitkiin kysymyksiin ei ole www-sivulla mahdollista vastata. Jatkokysymyksissä kysyjä voi ottaa yhteyttä suoraan vastaajaan.

Kaupunkiympäristön toimialan palveluihin voit antaa palautetta tai esittää kysymyksiä palveluista ja toiminnasta uudessa Palautepalvelussa.

Palaute voi koskea katuja ja liikennettä, joukkoliikennettä, puistoja ja metsiä, kaupunkisuunnittelua, kaavoitusta, tontteja, ympäristöä, asumista, rakentamista tai toimitiloja.

Oikeasta reunasta löytyvällä hakutoiminnolla on mahdollista etsiä aiemmin esitettyjä kysymyksiä.

Lähetä kysymys

Lastensuojelu

SosiaalipalvelutLaskupää (20.10.2016, klo 10:51)

Lastensuojelusta vaahdotaan kuinka tekevät parhaansa. Julkisia yhteiskunnan rahoja syydetään surutta siinä vaiheessa kun tilanne on överi, mutta ennaltaehkäisyyn ei myönnetä vaikka silloin säästyisi huomattava määrä julkisia rahoja. Samoin palaverit eri paikkakunnilla. Ei joka paikkaan ja joka tilanteessa ole tarvetta kunnan työntekijöiden itse mennä. Tietoliikenne kulkee nopeammin ja ls-väki saa keskittyä oleelliseen eri ruuhkan purkuun. Kysymys on: miksi kaupungin virkailijat eivät ole millään lailla vastuussa tekemistään päätöksistä? Yritys antaa sanktioita jos tt tekee mokia, kaupunkiko on hyväntejälaitos työntekijöilleen?

Janne Pajaniemi, Lastensuojelun johtaja (18.11.2016, klo 08:48)

Kaupungin työntekijät ovat vastuussa heille annetuista työtehtävistä ja viranhaltijat virkavastuussa tehtävissään. Ennaltaehkäisyyn panostetaan laajalla rintamalla koko kaupungissa
Tietotekniikkaa ja niin sanottua digiloikkaa toteutetaan siinä määrin kun se on mahdollista sekä taloudellisin resurssein että saatavilla olevien ohjelmistojen ja laitteiden sopivuus huomioiden.

Katuvalojen sammutus

Katujen kunnossapitoKiinnostunut (24.10.2016, klo 20:09)

Vuonna 2014 elokuussa päätettii katuvalojen yösammutuksesta Seinäjoen alueella pois lukien keskustan alue. Onko kyseisestä toimesta näin jälki käteen tutkittu vaikutuksia asukkaiden turvallisuuden tunteeseen? Onko esiintynyt enemmän levottomuuksia? Millaiset energiasäästöt toimella saatiin aikaiseksi? Onko muita vaikutuksia ollut seinäjoenkaupungille ja asukkaille tästä toimesta?

Reijo Vaisto, Kunnossapitopäällikkö (27.10.2016, klo 09:54)

Vastaan vain energiasäästöjen osalta, koska mahdolliset levottomuudet tai turvallisuusasiat eivät tule meidän tietoon. Säästöt yöaikaisista sammutuksista vaihtelevat 110.00 - 135.00 euron välillä / vuosi.