+
Tulosta
Etusivu

Kysy kaupungilta

Seinäjoen kaupungin virkamiehet vastaavat kuntalaisten esittämiin kaupungin asioita koskeviin kysymyksiin. Henkilökohtaisiin, yksityiskohtaisiin tai pitkiin kysymyksiin ei ole www-sivulla mahdollista vastata. Jatkokysymyksissä kysyjä voi ottaa yhteyttä suoraan vastaajaan.

Kaupunkiympäristön toimialan palveluihin voit antaa palautetta tai esittää kysymyksiä palveluista ja toiminnasta uudessa Palautepalvelussa.

Palaute voi koskea katuja ja liikennettä, joukkoliikennettä, puistoja ja metsiä, kaupunkisuunnittelua, kaavoitusta, tontteja, ympäristöä, asumista, rakentamista tai toimitiloja.

Oikeasta reunasta löytyvällä hakutoiminnolla on mahdollista etsiä aiemmin esitettyjä kysymyksiä.

Lähetä kysymys

Hamarintie-Uittomiehenkatu -risteys

Katu- ja liikennesuunnitteluAsukas (30.08.2016, klo 14:22)

Hamarintie-Uittomiehenkatu -risteysalueelta on kaadettu puita ja pusikkoa. Onko tähän viimein tulossa kiertoliittymä/liikenneympyrä? Sitä nimittäin todella kaivattaisiin. Se parantaisi kyllä ehdottomasti tämän risteyksen turvallisuutta ja liikenteen sujuvuutta. Liian monta kolaria jo sattunut tässä risteyksessä!

Keijo Kaistila, suunnittelupäällikkö (19.09.2016, klo 13:17)

Toistaiseksi ei ole tulossa toimenpiteitä kyseiseen risteykseen. Alustavia suunnitelmia on tehty, mutta Hamarintien kaltevuus aiheuttaa vaikeuksia saada suunniteluohjeiden mukainen kiertoliittymä tai liikennevaloristeys toteutetuksi kohtuullisilla kustannuksilla.