+
Tulosta
Etusivu

Kysy kaupungilta

Seinäjoen kaupungin virkamiehet vastaavat kuntalaisten esittämiin kaupungin asioita koskeviin kysymyksiin. Henkilökohtaisiin, yksityiskohtaisiin tai pitkiin kysymyksiin ei ole www-sivulla mahdollista vastata. Jatkokysymyksissä kysyjä voi ottaa yhteyttä suoraan vastaajaan.

Kaupunkiympäristön toimialan palveluihin voit antaa palautetta tai esittää kysymyksiä palveluista ja toiminnasta uudessa Palautepalvelussa.

Palaute voi koskea katuja ja liikennettä, joukkoliikennettä, puistoja ja metsiä, kaupunkisuunnittelua, kaavoitusta, tontteja, ympäristöä, asumista, rakentamista tai toimitiloja.

Oikeasta reunasta löytyvällä hakutoiminnolla on mahdollista etsiä aiemmin esitettyjä kysymyksiä.

Lähetä kysymys

Roskikset

Katujen kunnossapitoMari (23.07.2016, klo 08:45)

Hei!Mihin on mahtanut kadota Hyllykalliollta ja Pohjassa kaikki kadunvarsiroskikset?Ei huvittaisi kantaa koirankakkapussia aina kilometrikaupalla.Lisäksi onko mahdollista saada edes yksi roskis Vapaudentielle välille Marttilan koulu - Anttila... ?

Reijo Vaisto, kunossapitopäällikkö (05.09.2016, klo 13:50)

Kadunvarsiroskikset olivat yksityisyritysen omaisuutta ja kaupungin ja yrittäjän sopimus loppui kesällä. Kaupunki asentaa syksyn aikana tilalle omat roskiksensa ja hoitaa tyhjennykset.

Liikennejärjestelyt kaupungissa heinäkuussa 2016

Katu- ja liikennesuunnittelukaupungin asukas (17.07.2016, klo 00:17)

Miksi Kirkkokatu pysyy suljettuna useiden päivien ajan tangomarkkinoiden jälkeen? Kaupungissa on menossa asuntomessut ym. muita tapahtumia ja kaupungin liikennejärjestelyt ovat poikkeuksellisia muutenkin. Esim "vekseliaukio" eli vanha kauppatorin liikenne onsuljettuna eli liikenne on jumittettu tosi tehokkaasti! Seinäjoen kaupunki antaa itsestään aika huonon kuvan tällä hetkellä liikennejärjestelyistä.

Keijo Kaistila, suunnittelupäällikkö (28.07.2016, klo 13:21)

Kirkkokadun ns. pitkä sulku on tehty teknisessä lautakunnassa peräkkäisten tapahtumien vuoksi. Tänä vuonna Tangomarkkinoiden jälkeen on kuitenkin ollut kaksi viikonloppua, jolloin tapahtumia kadulla ei ole ollut. Mikäli tapahtumilla ensi vuonna on samankaltaiset aikataulut, tarkastellaan asiaa kriittisemmin ja vähennetään suluista aiheutuvaa haittaa.

Pyörätie Hamarintien varteen?

Katu- ja liikennesuunnitteluAlueen asukas (20.07.2016, klo 10:28)

Nyt kun Bullerintiellä on monitoimihalli käytössä ja muutenkin alueen asutus lisääntyy, kysyisin milloin rakennetaan pyörätie Hamarintien varteen Kyrkösjärvetien kohdalta koulun suuntaan. Tämä tulisi monille koululaisille tarpeeseen.

Keijo Kaistila, suunnittelupäällikkö (28.07.2016, klo 13:19)

Kyseisen pyörätien tarve on olemassa. Tarkoitus on lähivuosina, ehkä jo ensi vuonna, rakentaa Hamarintielle asemakaavan mahdollistama kiertoliittymä ja kevyen liikenteen alikulku sekä jatkoyhteys Soukkajoentielle. Tällöin muodostuu myös koululle uusi kevyen liikenteen yhteys Bullerin suunnasta. Seuraava vaihe voisi olla esittämänne pyörätie. Siihen saakka koululaisten on syytä käyttää esim. Kyrkösjärventietä koulumatkoillaan.

Satamontien kavennus.

Katu- ja liikennesuunnitteluPörri. (21.07.2016, klo 20:47)

Satamontien ja suunnistajanreitin risteyksen suojatiellä oleva kavennus on täysin toimimaton ratkaisu.Autot vain kiihdyttävät ehtiäkseen ennen vastaantulijaa ja kyseisessä risteyksessä liikkuu paljon sekä lapsia että kuorma-autoja.Koroke pakottaisi edes kuorma-autot hidastamaan.

Keijo Kaistila, suunnittelupäällikkö (28.07.2016, klo 13:14)

Asiaa on käsitelty liikennejaostossa ja päädytty kyseiseen ratkaisuun toistaiseksi. Raskas liikenne ko. kohdassa vähenee, kun syksyllä Rautatiekadun jatke avataan liikenteelle.