+
Tulosta
Etusivu

Kysy kaupungilta

Seinäjoen kaupungin virkamiehet vastaavat kuntalaisten esittämiin kaupungin asioita koskeviin kysymyksiin. Henkilökohtaisiin, yksityiskohtaisiin tai pitkiin kysymyksiin ei ole www-sivulla mahdollista vastata. Jatkokysymyksissä kysyjä voi ottaa yhteyttä suoraan vastaajaan.

Kaupunkiympäristön toimialan palveluihin voit antaa palautetta tai esittää kysymyksiä palveluista ja toiminnasta uudessa Palautepalvelussa.

Palaute voi koskea katuja ja liikennettä, joukkoliikennettä, puistoja ja metsiä, kaupunkisuunnittelua, kaavoitusta, tontteja, ympäristöä, asumista, rakentamista tai toimitiloja.

Oikeasta reunasta löytyvällä hakutoiminnolla on mahdollista etsiä aiemmin esitettyjä kysymyksiä.

Lähetä kysymys

Joessa on

Vapaa-aika ja liikuntaPekka Niemistö (03.06.2016, klo 17:09)

Hei!Haluaisin ystävällisimmin tiedustella, koska kaupunki on viimeksi istuttanut Seinäjoen jokiosuudelle lohensukuista kalaa? Mitä kalaa on istutettu? Viimeisin vastauksenne oli: "Kyrkösjärven kalastusseura on istuttanut ja istuttaa vuosittain 2-4 kertaa pyyntikokoista lohen sukuista kalaa järven ja joen eri kohtiin." Minä jatkan: Tapahtuuko nämä istutukset heti suoraan alemmaksi Seinäjoen ja Kyrönjoen yhtymään? Kyrkösjärven istutuksista on tietoa, mutta joen kohdalla pimennossa.

Hanna Latva-Kiskola, ympäristötarkastaja (17.11.2016, klo 14:49)

Seinäjoen kaupunki ei tee istutuksia. Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksessa on paras tieto kalaistutuksiin liittyen. Istutuksista tietää esimerkiksi jyrki.latvala@ely-keskus.fi.

¨Teollisuustie

Katu- ja liikennesuunnitteluRami (06.06.2016, klo 11:53)

Voisitte laittaa pysäköintikiellon teollisuustielle lakeuden ympäristöhuollon kohtaan. Nyt jättävät kuorma-autojen kärryjä parkkiin päivittäin ja aiheuttaa haittaa ja vaaratilanteita varsinkin talviaikaan.

Keijo Kaistila, suunnittelupäällikkö (28.07.2016, klo 13:29)

Teollisuustien toisella puolella on pysäköintikielto koko matkaltaan. Peräkärryt ovat "sallitulla" puolella. Niiden väistelystä on haittaa, mutta toistaiseksi ei ole mahdollista sijoittaa niitä muualle. Kadulla ajoneuvon säilyttäminen ei ole sallittua. Kadun varrelle pysäköidään runsaasti myös muita ajoneuvoja kirpputorin kohdalla.

Siirtolapuutarha

Rakentaminenviherpeukalo (02.06.2016, klo 22:16)

Eparissa oli juttu jossa kerrottiin siirtolapuutarhasta. Kuinka isoja aloja nyt on kaavoitettu, mikä on neliöhinta tai vuokra? Tuleeko tontille rakentaa mökki ja jos niille rakennetaan, tuleeko rakennuslupa aineisto olla yhtä laaja kuin omakotitaloissa eli maaperätutkimukset kairauksineen ja koko muu suunnitelmamäärä. Tuleeko alueelle vesi, viemäri, hulevesi, sähkö (ja kaukolämpö) joihin on liityttävä.Onko Suunnistajanreitin ja pyörätien väliin tulossa jotain tammia tms puita mitä muualle on istutettu?

Taru-Maaria Herttua-Suokko, kaupungingeodettii (06.06.2016, klo 08:35)

Siirtolapuutarhan suunnittelu on vasta aluillaan eikä sen suhteen ole vielä määritelty vuokrausperiaatteita, hintoja eikä rakentamistapaohjeita .Myöskään tarvittavaa infraa ei ole vielä suunniteltu, mutta varmasti vesi ja viemäri ovat perusasioita, jotka tulevat toteutettavaksi. Osalle alueesta ( noin 0,35 ha ) voidaan rakentaa mökkejä ja osa ( yht. noin 0,6 ha ) alueesta on kaavoitettu pelkkiä palstoja varten.

Suunnistajanreitin istutuksista tietää kaupunginpuutarhuri Kari Hirvensalo, kari.hirvensalo@seinajoki.fi.