+
Tulosta
Etusivu

Kysy kaupungilta

Seinäjoen kaupungin virkamiehet vastaavat kuntalaisten esittämiin kaupungin asioita koskeviin kysymyksiin. Henkilökohtaisiin, yksityiskohtaisiin tai pitkiin kysymyksiin ei ole www-sivulla mahdollista vastata. Jatkokysymyksissä kysyjä voi ottaa yhteyttä suoraan vastaajaan.

Kaupunkiympäristön toimialan palveluihin voit antaa palautetta tai esittää kysymyksiä palveluista ja toiminnasta uudessa Palautepalvelussa.

Palaute voi koskea katuja ja liikennettä, joukkoliikennettä, puistoja ja metsiä, kaupunkisuunnittelua, kaavoitusta, tontteja, ympäristöä, asumista, rakentamista tai toimitiloja.

Oikeasta reunasta löytyvällä hakutoiminnolla on mahdollista etsiä aiemmin esitettyjä kysymyksiä.

Lähetä kysymys

Pysäköinnistä keskelle tietä

Katu- ja liikennesuunnittelupujotellen liikenteessä (28.05.2016, klo 07:47)

Kysyisin parkkeeraamisesta Kustaantielle Seinäjoen Alakylän koulun läheisyydessä. Onko luvallista pysäköidä tielle, koska siinä joutuu pujottelemaantoiselle kaistalle näitä pysäköityjä autoja väistäen ja yhteentörmäys on monesti lähellä kun kurvissa tuleekin toinen auto vastaan. Näkyvyys estyy myös pienillä koululaisilla katua ylittäessä, jotka tulevat rivitaloyhtiöiden pihoilta. Tämä on ongelma juuri koulun kohdassa.Toivon tähän vastausta mahdollisimman pian ennen kolarien välttämiseksi.

Keijo Kaistila, suunnittelupäällikkö (28.07.2016, klo 13:24)

Kustaantielle on esitetty pysäköintikieltoa ulkokaarteen puolelle. Liikennejaosto ei toistaiseksi sellaista siihen päättänyt asettaa. Kielto olisi parempi laittaa sisäkaarteen puolelle, jolloin pysäköidyt autot eivät ole näkemäesteenä. Tilannetta tarkkaillaan.

Siirtolapuutarha

Puistot ja viheralueetPuutarhuri kerrostalosta (03.05.2016, klo 12:43)

Kaupungilla on joskus ollut suunnitelmia siirtolapuutarhan suunnitelmista. Kysynkin onko sellaista tulossa lähiaikoina? Olisin kiinnostunut sellaisesta paikasta ja tiedän että moni muukin olisi.

Krista Rintala, vs. viestintäpäällikkö (06.06.2016, klo 10:12)

Siirtolapuutarhasta on tullut useampi kysymys, kts. edellinen vastaus aiheeseen.

Kertunlaakson roskikset

Katujen kunnossapitoIhmettelijä (11.05.2016, klo 21:54)

Hei!Mihinköhän on kadonnut kertunlaaksontieltä kaikki roskikset?! Olisi ihan kiva kerätä ne koiran jätökset ja viedä roskiin jos ei tarvitsisi toista kilometriä kävellä että tulee roskis vastaan(joka ei välttämättä ole tienvieressä/matkan varrella), roskiksia saisi myös olla hevoskorventiellä ja mäki-hakolantiellä. Eli nyt takaisin ne muutamat roskikset mitkä matkan varrella oli ja lisääkin saisi laittaa!

Kari Hirvensalo, kaupunginpuutarhuri (12.05.2016, klo 15:32)

Kaupunki uudistaa roska-astioita ja samalla tarkentaa niiden sijoittelua. Vanhoja roska-astioita on poistettu, eikä uusia ole vielä kaikkialle asennettu.