+
Tulosta
Etusivu

Kysy kaupungilta

Seinäjoen kaupungin virkamiehet vastaavat kuntalaisten esittämiin kaupungin asioita koskeviin kysymyksiin. Henkilökohtaisiin, yksityiskohtaisiin tai pitkiin kysymyksiin ei ole www-sivulla mahdollista vastata. Jatkokysymyksissä kysyjä voi ottaa yhteyttä suoraan vastaajaan.

Kaupunkiympäristön toimialan palveluihin voit antaa palautetta tai esittää kysymyksiä palveluista ja toiminnasta uudessa Palautepalvelussa.

Palaute voi koskea katuja ja liikennettä, joukkoliikennettä, puistoja ja metsiä, kaupunkisuunnittelua, kaavoitusta, tontteja, ympäristöä, asumista, rakentamista tai toimitiloja.

Oikeasta reunasta löytyvällä hakutoiminnolla on mahdollista etsiä aiemmin esitettyjä kysymyksiä.

Lähetä kysymys

Kalevankadun/Marttilantien liikennesumppu

Katujen kunnossapitopysäköintiongelmat estää normaali liikkumisen (24.02.2016, klo 08:37)

Miksi Kalevankadun varrella olevia "taskumaisia" pysäköintipaikkoja ei ole aurattu?Autot parkkeerataan tielle niin, että ei ole kuin yksi kaista käytössä.Samaten miksi Marttilantielle ei ole pysäköintikieltoa merkitty, kunliikenne sillä kadulla on erittäin vilkas ja lääkäripalvelujen käyttäjät ja henkilökuntapysäköi tien varteen, jossa ei ole pysäköintipaikkoja ja näin ei jää kuin yksi ajokaista käyttöön.

Reijo Vaisto, Kunnossapitopäällikkö (29.02.2016, klo 09:50)

Terve,
Parkkitaskuja ei ole voinut aurata, koska autot ovat pysäköitynä ruutuihin ja ne estävät aurakaluston pääsyn kohteeseen. Kalevankadun kevyenliikenteen raitin puolella on sama ongelma, lumitilaa ei ole sielläkään riittävästi.
Marttilantie on ollut usein liikennejaostossa esillä ja kokeiluja eri vaihtoehtoina (pysäköintikieltoja tms.) on suuniteltu. Katu on seurannassa ja ongelmaan pyritään löytämään kaikkia tyydyttävä ratkaisu.
Ystävällisin terveisin, Reijo Vaisto

Liikuntareitistöt

Vapaa-aika ja liikuntaAsuinaluetta miettimässä (18.02.2016, klo 11:40)

Onko Niemistön/Heikkilänmäen alueelle tulossa liikunta- tai ulkoilureitistöjä kun sinne koko ajan rakennetaan ja asukasluku kasvaa? Onko koululta lähtevän reitin lisäksi muita suunnitelmia esim. laavuja?Olisi mukava tietää jos itsekin sieltä tonttia haaveilisi.

Tanja Särkipaju, vs. liikuntatoimenjohtaja (18.02.2016, klo 14:10)

Hei Heidi !
Niemistön koululta lähtevä kuntorata on tällä hetkellä 1250 m pitkä. Sen jatkeesta on kyläseurankin kanssa jo keskusteltu ja varmasti sitä jossain kohtaa tullaan jatkamaan. Laavukin on suunnitelmissa johonkin kallion päälle. En osaa suunnitelmista enkä aikatauluista tämän tarkempaa nyt kertoa, mutta tasaisesti eri alueilla suunnitelmia toteutetaan. Kaanaan Kyläseura on siellä alueella tosi aktiivinen lasten ja aikuisten liikuttaja.