+
Tulosta
Etusivu

Kysy kaupungilta

Seinäjoen kaupungin virkamiehet vastaavat kuntalaisten esittämiin kaupungin asioita koskeviin kysymyksiin. Henkilökohtaisiin, yksityiskohtaisiin tai pitkiin kysymyksiin ei ole www-sivulla mahdollista vastata. Jatkokysymyksissä kysyjä voi ottaa yhteyttä suoraan vastaajaan.

Kaupunkiympäristön toimialan palveluihin voit antaa palautetta tai esittää kysymyksiä palveluista ja toiminnasta uudessa Palautepalvelussa.

Palaute voi koskea katuja ja liikennettä, joukkoliikennettä, puistoja ja metsiä, kaupunkisuunnittelua, kaavoitusta, tontteja, ympäristöä, asumista, rakentamista tai toimitiloja.

Oikeasta reunasta löytyvällä hakutoiminnolla on mahdollista etsiä aiemmin esitettyjä kysymyksiä.

Lähetä kysymys

Betoniporsaalle kaveri

Katu- ja liikennesuunnitteluLiikennemerkki nro 423 (22.12.2015, klo 17:28)

Miten/mitä kautta saisi kevyenliikenteen väylälle toisenkin betoniporsaan? Sorapintainen kevyenliikenteen väylä on niin leveä, että yksinään keskellä olevea betoniporsas pystytään kiertämään autolla. Lähes päivittäin ko. väylää ajetaan autoilla. Eivätkä ole mitään kunnossapitokalustoa.

Keijo Kaistila, suunnittelupäällikkö (24.02.2016, klo 16:02)

Betoniporsaita voi kysyä kaupungin kunnossapidon tiemestareilta.

Heidän yhteystietonsa löytyvät sivulta:
http://www.seinajoki.fi/asuminenjaymparisto/kadutjaliikenne/yhteystiedot.html

Tiirantaipaleen pää

Katu- ja liikennesuunnitteluMummi (07.12.2015, klo 19:18)

Olen pariin kertaan kysellyt Tiirantaipaleen päästä yhtettä (kunnollista) puistokäytävälle. Homma on jätetty tietä rakentaessa kesken. Näin maallikkojärjellä ajatellen se kuoppa olisi tasattu, jotta siitä olisi koululaisten - ja muidenkin - helpompi kulkea, mutta ei asia tunnu olevan niin yksinkertainen. Puisto-osasto vetäytyy vastuusta, koska sitä ei kuulemma ole kaavassa. Teiden kunnossapito-osasto sanoo, että asia kuuluu puisto-osastolle. Kukahan se olisi, joka tekisi jotakin asian hyväksi?

Keijo Kaistila, suunnittelupäällikkö (24.02.2016, klo 16:00)

Kyseinen puistoraitti ei ole asemakaavassa. Kaavaan merkitsemättömien raittien rakentamisessa on kohdattu asukkailta tullutta vastustusta, jota on perusteltu mm. mopoilun ja jopa autojen ajon mahdollistumisella ja läpikulkijoiden määrän lisääntymisellä.

Puiston läpi on asukkailla kulkuoikeus, vaikka nykyinen polku varmaan vaatimaton onkin.

Kehätien valaistus

Katu- ja liikennesuunnittelujonde (02.12.2015, klo 17:14)

Hyllykallion kehätie on todella pimeä autoilijalle. katuvalot ovat pyörätien kohdilla, eikä ne muutenkaan ole kauhean kirkkaat. pitkät päällä saa aina ajaa kyseistä tietä..

Keijo Kaistila, suunnittelupäällikkö (24.02.2016, klo 15:58)

Kiitokset palautteesta. Vanhoja valaisimia pyritään uusimaan jatkuvasti jollain aikajänteellä. Uusimista tehdään usein rakennushankkeiden yhteydessä tai kadun luonteen tai luokan muuttuessa.