+
Tulosta
Etusivu

Kysy kaupungilta

Seinäjoen kaupungin virkamiehet vastaavat kuntalaisten esittämiin kaupungin asioita koskeviin kysymyksiin. Henkilökohtaisiin, yksityiskohtaisiin tai pitkiin kysymyksiin ei ole www-sivulla mahdollista vastata. Jatkokysymyksissä kysyjä voi ottaa yhteyttä suoraan vastaajaan.

Kaupunkiympäristön toimialan palveluihin voit antaa palautetta tai esittää kysymyksiä palveluista ja toiminnasta uudessa Palautepalvelussa.

Palaute voi koskea katuja ja liikennettä, joukkoliikennettä, puistoja ja metsiä, kaupunkisuunnittelua, kaavoitusta, tontteja, ympäristöä, asumista, rakentamista tai toimitiloja.

Oikeasta reunasta löytyvällä hakutoiminnolla on mahdollista etsiä aiemmin esitettyjä kysymyksiä.

Lähetä kysymys

kävely-pyörätien siisteys

Katujen kunnossapitopaljon kävelevä (19.11.2015, klo 17:58)

Vapaudentien kävely-pyörätiellä on yhden kiinteistön kohdalla paljon ja melko vahvasti lehtiä, ovat liukkaita. Onkohan se ko kiinteistön vai kenenkä siivottava. Toki on myös muissa kohdissa jonkun verran liukkaita lehtiä kasoissa.

Reijo Vaisto, Kunnossapitopäällikkö (20.11.2015, klo 14:02)

Puhtaanapitovastuu kuuluu tontin rajasta katualueen keskilinjaan asti tontinomistajalle.

Parempi väylä

Puistot ja viheralueetMummi (12.11.2015, klo 10:21)

Kyselin syyskuun lopulla, olisiko mahdollista laittaa kuntoon yhteys Tiirantaipaleen päästä puistotielle, kuten on tehty Lokintaipaleeltakin. Kysely meni väärään osoitteeseen ja Reijo Vaisto lupasi vinkata asiasta teille.Vielä ei ole mitään tapahtunut ja käsittääkseni ei tarvitsisi, kuin soraa montun täytteeksi. Olisiko mhdollista ennen lumen tuloa? Kiitos etukäteen!

Kari Hirvensalo, kaupunginpuutarhuri (20.11.2015, klo 10:57)

Kaavassa ei ole puistoraittia merkitty Tiirantaipaleen päästä puistotielle, minkä vuoksi sitä ei voi rakentaa. Mahdollinen rakentamisen suunnittelu vaatisi lähikiinteistöjen suostumuksen asiaan. Kaavassa ei ole puistoraittia Lokintaipaleen päässäkään, mutta ilmeisesti sitä ovat lähikiinteistöt toivoneet ja se on sinne rakennettu.

Tiedonhakua Nuorisoaloitteesta

Vapaa-aika ja liikuntaDave (05.11.2015, klo 20:02)

Hei arvoisat kaupungin valtuutetut!En ole löytänyt mistään tarkkaa tietoa siitä, kuinka tehdään nuorisoaloitus.Ja käsitykseni mukaan se on kuntakohtainen järjestelmä.Kysymykseni kuuluukin, kuinka Seinäjoen kaupungille lähetetään kansalaisaloite, ja kuinka menetellään adressien kanssa?Kiitos etukäteen!

(20.11.2015, klo 09:06)

Aloitteita voi tehdä Seinäjoen verkkosivuilla osoitteessa http://www.seinajoki.fi/seinajoenkaupunki/osallistujavaikuta/kuntalaisaloite.html
Toinen vaihtoehto on ottaa suoraan yhteyttä asioita hoitavaan henkilöön kaupungin organisaatiossa ja keskustella palveluiden parantamisesta ja muista ideoista.

Liikunta-asioista vastaa liikuntatoimenjohtaja Anne Kotila anne.kotila@seinajoki.fi
Kulttuuripalveluista vastaa Leena Kråknäs leena.kraknas@seinajoki.fi
Nuorisoasioista vastaa Pekka Hautamäki pekka.hautamaki@seinajoki.fi

Kyrkösjärventie

Katu- ja liikennesuunnitteluHuolestunut (10.11.2015, klo 14:27)

Nyt kun Kyrkösjärventie on avattu Hamarintielle ja uusi Bullerintie on valmistunut, on automäärä luonnollisesti lisääntynyt Kyrkösjärventiellä valtavasti. Kyrkösjärventiellä ajetaan aivan liian kovaa eivätkä ihmiset tunnu käsittävän,että kaikki risteykset ovat tasa-arvoisia. Olisiko mahdollista saada Kyrkösjärventielle töyssyjä/hidasteita!!

Kari Havunen, kaupungininsinööri (16.11.2015, klo 07:58)

Kiitos kysymyksestä.

Seuraamme tilannetta silmämääräisesti talven ajan ja keväällä, kun ilmat lämpenevät, mittaamme ajoneuvojen määrät ja nopeudet asfalttiin asetettavilla mittalaitteilla. Mittausten ja saadun palautteen perusteella suunnittelemme mahdolliset toimenpiteet. Asfaltointikausi on ohi tältä syksyltä ja töyssyjen ekeminen tähän aikaan vuodesta ei ole järkevää.