+
Tulosta
Etusivu

Kysy kaupungilta

Seinäjoen kaupungin virkamiehet vastaavat kuntalaisten esittämiin kaupungin asioita koskeviin kysymyksiin. Henkilökohtaisiin, yksityiskohtaisiin tai pitkiin kysymyksiin ei ole www-sivulla mahdollista vastata. Jatkokysymyksissä kysyjä voi ottaa yhteyttä suoraan vastaajaan.

Kaupunkiympäristön toimialan palveluihin voit antaa palautetta tai esittää kysymyksiä palveluista ja toiminnasta uudessa Palautepalvelussa.

Palaute voi koskea katuja ja liikennettä, joukkoliikennettä, puistoja ja metsiä, kaupunkisuunnittelua, kaavoitusta, tontteja, ympäristöä, asumista, rakentamista tai toimitiloja.

Oikeasta reunasta löytyvällä hakutoiminnolla on mahdollista etsiä aiemmin esitettyjä kysymyksiä.

Lähetä kysymys

Karhuvuoreen pyöräpätkä?

Puistot ja viheralueetAsukas (07.10.2015, klo 20:01)

Ollaanko Karhuvuoreen Karhunkuonon ja pururadan väliseen pieneen pätkään tekemässä parannuksia/tietä tulevaisuudessa? Kaikki siitä pururadalle kulkevat ja kevät/syksy tuo veden sinne mukanaan, jolloin alue on todella vaarallinen..

Keijo Kaistila, suunnittelupäällikkö (24.02.2016, klo 15:44)

Tuo lyhyt puistoraittiyhteys on merkitty asemakaavaan ja toteutunee jollain aikataululla. Samassa yhteydessä joudutaan tutkimaan kuivatusongelma. Puistojen raitit toteuttaa yleensä kaupungin puistotoimi.

Kuntoradan valot ja katuvalo

MuutPimeä (10.10.2015, klo 09:53)

Onko Joupiskan kuntoradan valot tarkistettu ennen talven tuloa? Viime talvena 9 lamppua rikki... Kultakuumeen viimeinen lamppu myös rikki.. Vaikea saada suksia pimeäs jalkaan ...kiitos !

Anne Kotila, liikuntatoimenjohtaja (20.11.2015, klo 14:48)

Jouppilanvuoren kuntaradan valot tarkistaa ja huoltaa Seinäjoen Energia. Huoltotöitä tehdään aina kauden alussa. Olemme vielä yhteydessä sinne onko tarkastu tehty! Kiitos huolenpidosta!

katuvalot

Katujen kunnossapitomarko (14.10.2015, klo 10:31)

Saiskos Nurmon Teponalueelle Kankaankujalle uuden polttimon katuvaloon. Ollut nyt viime talvesta asti pimeenä.

Reijo Vaisto, Kunnossapitopäällikkö (20.11.2015, klo 14:09)

Katuvalot ovat Seinäjoen Energian Oy:n omaisuutta ja kunnossapitovastuu on heillä.Katuvalojen viosta voi ilmoittaa numeroon : 0207 601 333

Ei vastaanottokeskusta

KulttuuriVihainen (06.10.2015, klo 09:49)

Miksi tänne pitää avata vastaanotto keskus ? Juuri muutimme pois etelästä jossa sai maahanmuuttajia pelätä joka nurkan takana ja myt niitä tulee tännekin ? Miksi meille valehdeltiin että rajat ovat kiinni ? Tämä on aivan kamalaa pompotusta ettei asukkaita kuunnella ollenkaan ketkä täällä kaduilla kävelevät ja omistavat polkupyöriä mopoja autoja jne. Kyllä ymmärrän että voi olla myös hyvin käyttäytyviä mutta näitä yksittäistapauksia on tullut aika himpunverran liikaa että ei vaikuta oikein parhaalta mahdolliselta idealta avata vastaanottokeskusta seinäjoelle

Krista Rintala, vt. viestintäpäällikkö (06.10.2015, klo 12:01)

Vastaanottokeskusten perustamisesta Seinäjoelle ja allekirjoitettavista sopimuksista vastaa SPR ja Maahanmuuttovirasto. Seinäjoen kaupunki ei tässä ole osapuolena.