+
Tulosta
Etusivu

Kysy kaupungilta

Seinäjoen kaupungin virkamiehet vastaavat kuntalaisten esittämiin kaupungin asioita koskeviin kysymyksiin. Henkilökohtaisiin, yksityiskohtaisiin tai pitkiin kysymyksiin ei ole www-sivulla mahdollista vastata. Jatkokysymyksissä kysyjä voi ottaa yhteyttä suoraan vastaajaan.

Kaupunkiympäristön toimialan palveluihin voit antaa palautetta tai esittää kysymyksiä palveluista ja toiminnasta uudessa Palautepalvelussa.

Palaute voi koskea katuja ja liikennettä, joukkoliikennettä, puistoja ja metsiä, kaupunkisuunnittelua, kaavoitusta, tontteja, ympäristöä, asumista, rakentamista tai toimitiloja.

Oikeasta reunasta löytyvällä hakutoiminnolla on mahdollista etsiä aiemmin esitettyjä kysymyksiä.

Lähetä kysymys

Suunnittelukukkanen?

Katu- ja liikennesuunnittelufillaristi (10.09.2015, klo 19:09)

Olen kysynyt tätä jo aiemmin saamatta vastausta:Kalevankadun uusi pyörätie päättyy länteen päin ajettaessa SPR:n kirppiksen kohdalla? Liikennemerkki sallii siitä eteenpäin vain kävelijät. Pyöräilijän on vaihdettava Kelan puolelle jatkaakseen matkaa. Miksi?

Keijo Kaistila, suunnittelupäällikkö (24.02.2016, klo 15:42)

Pyörätien puolenvaihdolle oli erinäisiä maanomistuksellisia ja tilankäytöllisiä syitä. Lisäksi kevyen liikenteen väylä Vapaudentien toisella puolella on Kalevankadun pohjoisreunassa ja nyt Kampusalueen suuntaan menevä kevyt liikenne joutuu kulkemaan vain yksien suojatievalojen läpi Vapaudentien yli. Kyseinen ylityskohta on hiljaisin Kalevankadulla ja siksi ehkä turvallisin.

Montusta eroon

Katujen kunnossapitoMummi (29.09.2015, klo 18:56)

Olisiko mahdollista saada Tiirantaipaleelta parempi yhteys hiekkatielle, joka johtaa leikkipuistoon ja jonka kautta kulkee myös koululaisia Kärjen kouluun. Tuntuu siltä, että työ on jäänyt joskus kesken, kun Lokintaipaleen päästä on asiallinen reitti kyseiselle hiekkatielle. Voisiko joku käydä tarkistamassa. Kiitos!

Reijo Vaisto, Kunnosapitopäällikkö (01.10.2015, klo 09:29)

Terve, kyseinen raittiyhteys on puistokäytävä, jonka kunnossapidosta huolehtii puisto-osasto. Välitän tiedon heille.

Nurmonjoentie asfaltti

Katujen kunnossapitoKyseliä (09.09.2015, klo 19:05)

Onko Nurmonjoentie saamassa uuden asfaltin lähi vuosina. Asfaltti on todella huonossa kunnossa

Reijo Vaisto, Kunnossapitopäällikkö (14.09.2015, klo 14:42)

Terve, Nurmonjoentie on ELY-keskuksen hallinnoima ja kunnossapitämä tie. Saamani tiedon mukaan tällevuodelle varatut määrärahat on jo käytetty ja lisärahoitusta toivotaan !
Ystävällisesti, Reijo Vaisto

Katuvalojen sammmutus

Katu- ja liikennesuunnitteluHmm (08.09.2015, klo 01:14)

Kaupungin on ilmoitettu sammuttavan katuvalot keskusta-alueen ulkopuolelta klo 00-05 väliseksi ajaksi. Olen tässä muutaman viikon sisään huomannut, että välillä katuvalot sammuvat tasan klo 00, välillä jopa vasta klo 01. Miksi valot eivät sammu joka yö samaan aikaan? Olen huomannut tämän Hallilassa. Vaikka en pidä koko valojen sammuttamisesta, olen ihmetellyt tätä kovasti.

Ilari Favorin, kunnossapitoinsinööri, Seiverkot Oy (08.09.2015, klo 08:43)

Kyseisellä alueella on ollut jostain syystä ohjauksessa ongelmia. Asia on tiedossa ja vikaa selvitetään ohjauslaitteiden toimittajan puolesta.