+
Tulosta
Etusivu

Kysy kaupungilta

Seinäjoen kaupungin virkamiehet vastaavat kuntalaisten esittämiin kaupungin asioita koskeviin kysymyksiin. Henkilökohtaisiin, yksityiskohtaisiin tai pitkiin kysymyksiin ei ole www-sivulla mahdollista vastata. Jatkokysymyksissä kysyjä voi ottaa yhteyttä suoraan vastaajaan.

Kaupunkiympäristön toimialan palveluihin voit antaa palautetta tai esittää kysymyksiä palveluista ja toiminnasta uudessa Palautepalvelussa.

Palaute voi koskea katuja ja liikennettä, joukkoliikennettä, puistoja ja metsiä, kaupunkisuunnittelua, kaavoitusta, tontteja, ympäristöä, asumista, rakentamista tai toimitiloja.

Oikeasta reunasta löytyvällä hakutoiminnolla on mahdollista etsiä aiemmin esitettyjä kysymyksiä.

Lähetä kysymys

Kertunlaaksontien varteen istutuksia?

Puistot ja viheralueetOhdake (31.08.2015, klo 17:59)

Milloin Kertunlaaksontien varteen tulee istutuksia? Eíkö tienvarret tulisi siistiä ennen kuin kasvit alkavat siementää? Nyt ohdakkeen siemenet leijailevat alueella ja tukkivat iv-koneet.

Kari Hirvensalo, kaupunginpuutarhuri ja Tuomo Etula, tiemestari (08.09.2015, klo 15:04)

Kaupunki on kasvanut ja kasvaa vauhdilla. Viheralueiden mm. puistojen ja katuviheralueiden rakentaminen tulee asuntoalueelle jälkijunassa. Ja onhan Kertunlaaksontein viherkaistalla kaunis nurmikko. Tällä hetkellä viherrakentaminen keskittyy Asuntomessualueelle.

Katualueiden ulkoluiskien niitot ovat parhaillaan käynnissä ja ne kestävät ensi viikolle. Syysniiton piirissä ovat pääväylät ja pääkokoojakadut. Kertunlaaksontie on sitä kokoluokkaa, että se tullaan myös niittämään.

Vuorenmaanrinteen kunnossapito välillä Jänisjahtirinne- Piilosenkaari

Katujen kunnossapitoUlla (06.08.2015, klo 09:37)

Milloin on tarkoitus kunnostaa Vuorenmaanrinteen pätkä, väli Jänisjahtirinne-Piilosenkaari? Katuosuus ollut tosi huonossa kunnossa ja kuoppainen lähes 10 vuoden ajan. Mitään ei ole tapahtunut, nyt oli ainoastaan isoimmat reiät kadussa täytetty soralla.Lisäksi talviaikana samaiselle kadun pätkälle tulisi laittaa pysäköintirajoituksia. Tällä hetkellä pysäköidään kadun molemmin puolin, varsinaiselle liikenteelle jää tosi vähän tilaa. Aurauskaan ei käytännössä onnistu juuri nimeksikään.

Reijo Vaisto, Kunnossapitopäällikkö (06.08.2015, klo 13:34)

Vuorenmaanrinne kyseisellä välillä on kunnostus- ja uudelleenpäällystyslistalla ollut jo parina viime vuotena.Tänä kesänä on tarkoitus tehdä osaan katua uudelleenpäällystystä ja huonoimpiin kohtiin paikkaus asfaltilla
määrärahojen puitteissa.