+
Tulosta
Etusivu

Kysy kaupungilta

Seinäjoen kaupungin virkamiehet vastaavat kuntalaisten esittämiin kaupungin asioita koskeviin kysymyksiin. Henkilökohtaisiin, yksityiskohtaisiin tai pitkiin kysymyksiin ei ole www-sivulla mahdollista vastata. Jatkokysymyksissä kysyjä voi ottaa yhteyttä suoraan vastaajaan.

Kaupunkiympäristön toimialan palveluihin voit antaa palautetta tai esittää kysymyksiä palveluista ja toiminnasta uudessa Palautepalvelussa.

Palaute voi koskea katuja ja liikennettä, joukkoliikennettä, puistoja ja metsiä, kaupunkisuunnittelua, kaavoitusta, tontteja, ympäristöä, asumista, rakentamista tai toimitiloja.

Oikeasta reunasta löytyvällä hakutoiminnolla on mahdollista etsiä aiemmin esitettyjä kysymyksiä.

Lähetä kysymys

Edelleen vastausta odottaen

Katu- ja liikennesuunnitteluIsännöitsijä (27.02.2015, klo 06:44)

Olen lähettänyt kysymyksen jo aikaisemmin lokakuulla 2014 saamatta vastausta. Milloin liikennejärjestelyt ohjataan isoille ohikulkuteille eikä kaupungin mallin mukaan asuntoalueiden läpi. Järjestelyt eivät ole rahasta kiinni, koskaan muutamalla liikennemerkillä asia saadaan hoidettua pois asunto alueilta

Keijo Kaistila, suunnittelupäällikkö (20.08.2015, klo 08:56)

Liikennejärjestelyt suunnitellaan kaavoitusvaiheessa. Kaikille asuntoalueille tulee eri tasoisia katuja. Kokoojakaduille kerätään liikennettä ja asuntokaduilta kuljetaan tonteille. Mikäli aluetta rakennetaan vaiheittain tai sitä laajennetaan, lisääntyy liikenne kokoojateillä. Aiempi asutus kokoojateiden lähettyvillä huomaa tämän lisäyksen aiheuttavat vaikutukset.
Katuhierarkia Seinäjoella on vastaava kuin muissakin kaupungeissa. Lähiaikoina avattava Itäinen ohikulkutie vähentää kaupungin läpi kulkevaa liikennettä, mutta tuo edellä mainittuja muutoksia Vuoritielle ja Roveksen teollisuusalueelle.

Kesä ajan maksut

Varhaiskasvatus* (24.02.2015, klo 18:42)

Lapsi on päivähoidossa 10 päivää kuukaudessa. Lapsi on aloittanut päiväkodissa 1.8. Vanhempien olisi mahdollista järjestää työt kesäajalla niin, että hoitoon ei tarvitsisi viedä kesä -ja heinäkuussa. Joudummeko maksamaan päivähoidosta kesäkuun ajalta vaikka lapsi ei ole hoidossa?

Aija-Marita Näsänen, varhaiskasvatusjohtaja (25.02.2015, klo 12:42)

HEI
Ota yhteyttä soittamalla omaan aluejohtajaasi tai Sari Saranpäähän sari.saranpaa@seinajoki.fi koska asian selittäminen ei saata näin avautua. Tässä ohjelmassa on varsin lyhyt vastaustila. ja sinulla saattaa olla tarkentavia kysymyksiä.
Kesäkuusta menee maksu voimassaolevan sopimuksen mukaan.
Jos lapsella ei ole kesäkk yhtään läsnäolopvää paikalla, peritään ko. kk osalta normaalisti puolet.
Heinäkk on maksuton kk, jos lapsi on aloittanut hoidon edellisen vuoden elokuun alusta alkaen ja on yhtäjaksoisesti ollut hoidossa hoitosuhteen katkeamatta. Eli päivähoidon toimintavuoden maksuton kk on heinäkk.
Vaikka lapsi olisi yhdenkin päivän kalenterikk hoidossa, peritään hoitosopimuksen maukainen maksu.