+
Tulosta
Etusivu

Kysy kaupungilta

Seinäjoen kaupungin virkamiehet vastaavat kuntalaisten esittämiin kaupungin asioita koskeviin kysymyksiin. Henkilökohtaisiin, yksityiskohtaisiin tai pitkiin kysymyksiin ei ole www-sivulla mahdollista vastata. Jatkokysymyksissä kysyjä voi ottaa yhteyttä suoraan vastaajaan.

Kaupunkiympäristön toimialan palveluihin voit antaa palautetta tai esittää kysymyksiä palveluista ja toiminnasta uudessa Palautepalvelussa.

Palaute voi koskea katuja ja liikennettä, joukkoliikennettä, puistoja ja metsiä, kaupunkisuunnittelua, kaavoitusta, tontteja, ympäristöä, asumista, rakentamista tai toimitiloja.

Oikeasta reunasta löytyvällä hakutoiminnolla on mahdollista etsiä aiemmin esitettyjä kysymyksiä.

Lähetä kysymys

Joupiskan kuntopolku

Vapaa-aika ja liikuntaUllastiina (08.01.2015, klo 09:23)

Tehdäänkö tänä talvena Kultavuoren liittymä-keskustaksin liittymä välille keskussairaalan työmatkakävelijöille kävelytila? Tänä aamuna sitä ei ainakaan vielä ollut. Tuo väli piti kävellä luisteluhiihtäjien reitillä. Kävelijöiden liikennemerkit ovat kyllä paikallaan.

Anne Kotila, liikuntatoimenjohtaja (16.01.2015, klo 12:24)

Kävelijöitä varten tälle osuudelle tullaa lumitilanten mukaan tekemään kävelyreitti joka taitaa nyt jo olla valmiina. Toivottavasti kävely reitin vierellä on mahdollista koska sitä ei hiekoiteta.

Aurauksen seuranta

Katujen kunnossapitokoululaisten pyöräilyreitit puhtaiksi (13.01.2015, klo 14:42)

Miten aurauksen toteutumista seurataan? Tässä on ollut muutamana päivänä koulujen läheiset pyörätiet (Ruukintie, Vapaudentie) paksun lumen (10 cm) peittämiä vielä klo 10 aikoihin. Eikö näitä pyritä puhdistamaan ennen koululaisten aamuliikennettä, kuten kaupungin pyöräilystrategiassa lukee?

Reijo Vaisto, kunnossapitopäällikkö (14.01.2015, klo 09:13)

Kiitos kysymyksestäsi, näitä aurauksia koskevia tiedusteluja on tullut viime päivinä! Lumisateen alkamis- ja etenkin loppumisajankohta vaikuttaa auraajien hälytysaikaan. Viimeisimmät sateet ovat olleet aamupainotteisia , eli sade on alkanut n. klo 04.00-05.00 välillä ja jatkunut aamupäivän. Osa pyöräteistä oli jo ajokunnossa aamuliikenteelle (lähinnä keskustan suunnaalla ) ja aamupäivällä oli jo koko aurauskalusto
hälytetty matkaan.Normaaliin hälytysaikaan lähdettäessä pyörätiet ovat lähes poikkeusetta aurattuna aamuliikenteelle.

Suuret lumikasat

Katujen kunnossapitoAutoilija (13.01.2015, klo 12:59)

Vaaratilanne!Ei näkyvyyttä ajettaessa Luomanranta 1 ja 3 pihasta karulle.As. Oy Pendolino, Luomanranta 1 on kasannut pihalumensa osittain karun puolelle.KÄYKÄÄ TARKISTAMASSA TILANNE

Reijo Vaisto, kunnossapitopäällikkö (14.01.2015, klo 08:21)

Kiitos huomioinnistasi, kadulle kasatut lumet ovat osittain kiinteistöjen ja osittain katualueen lumia. Kiinteistöhoitajia on informoitu ja he kuljettavat lumensa jatkossakin lumenläjitysalueille.

Auraus

Katujen kunnossapitoPäivittäin tiellä (08.01.2015, klo 14:39)

Kenen vastuulle kuuluu Seinäjoki - Ylistaro välinen tieosuus auraus? Esim. Ylistaro-Vaasa -väli on kyllä aurattu aina, mutta em. Seinäjoki-Ylistaro ei. Miksi näin?

Reijo Vaisto, Kunnossapitopäällikkö (09.01.2015, klo 08:50)

Lyhyesti :ELY-KESKUS, TIENKÄYTTÄJÄN LINJA , puh. 0200 2100

Lumiauraus

Katujen kunnossapitoLumen keskellä (04.01.2015, klo 14:45)

Miksi katuja ei aurata Seinäjoella? Edelleen sunnuntaina 4.1.2015 ei auraajia näy. Nyt kun lunta vihdoinkin on tullut, niin lumiauraajillakin olisi töitä. Ja paljon!

Reijo Vaisto, Kunnossapitopäällikkö (09.01.2015, klo 08:46)

Jatkuvan lumisateen aikana (lumen kokonaiskertymä oli yli 30cm) aurauskalusto keskittyi pitämään kokooja-ja pääväylät sekä kevyenliikenteen raitit liikennöitävässä kunnossa.Asuntokaduille siirryttiin vasta näiden kohteiden jälkeen.Asuntokaduilla lumi polkeentui sateen aikana, joten niillä liikkuminen ei vaikeutunut kohtuuttomaksi.