+
Tulosta
Etusivu

Kysy kaupungilta

Seinäjoen kaupungin virkamiehet vastaavat kuntalaisten esittämiin kaupungin asioita koskeviin kysymyksiin. Henkilökohtaisiin, yksityiskohtaisiin tai pitkiin kysymyksiin ei ole www-sivulla mahdollista vastata. Jatkokysymyksissä kysyjä voi ottaa yhteyttä suoraan vastaajaan.

Kaupunkiympäristön toimialan palveluihin voit antaa palautetta tai esittää kysymyksiä palveluista ja toiminnasta uudessa Palautepalvelussa.

Palaute voi koskea katuja ja liikennettä, joukkoliikennettä, puistoja ja metsiä, kaupunkisuunnittelua, kaavoitusta, tontteja, ympäristöä, asumista, rakentamista tai toimitiloja.

Oikeasta reunasta löytyvällä hakutoiminnolla on mahdollista etsiä aiemmin esitettyjä kysymyksiä.

Lähetä kysymys

Teiden hiekoitus lumisilla keleillä

Katujen kunnossapitokolmen pienen lapsen kanssa lenkkeilevä äiti (07.11.2014, klo 22:39)

Olisiko mitenkään mahdollista, että pyöräteistä hiekotettaisiin vain puolet? Jäisillä keleillä toki koko väylän hiekoitus on perusteltua, mutta lumisilla keleillä pulkalla ja kelkalla ei pääse ollenkaan liikkumaan kotipihasta pois.

Reijo Vaisto, Kunnossapitopäällikkö (18.11.2014, klo 10:32)

Kiitos kysymyksestäsi, toivottavasti lunta saadaan piakkoin tähän pimeyteen ! Kevyenliikenteenraittien ja osittian jalkakäytävien kunnossapitovastuu ( esim. auraus ja liukkaudentorjunta ) on kaupungilla, joten se edellyttää koko väylän osalta samaa kunnossapitotasoa.Hiekoituskalustot ovat lisäksi niin leveitä, että osittainen hiekoitus on mahdotonta.Tulevana talvena meillä on käyttävissä myös karhentavia teriä auroissa, joten kun riittävä määrä lunta on kovettunut (jäätynyt) raitin pintaan, voidaan raitti karhentaa ja liukkaus poistaa ilman hiekoitusta.Sään vaihtelut pakkas-ja suojakelien välillä lisää hiekoitustarvetta ja kustannuksia, joten tasaista pikkupakkasta odotellessa...ystävällisin terveisin,