+
Tulosta
Etusivu

Kysy kaupungilta

Seinäjoen kaupungin virkamiehet vastaavat kuntalaisten esittämiin kaupungin asioita koskeviin kysymyksiin. Henkilökohtaisiin, yksityiskohtaisiin tai pitkiin kysymyksiin ei ole www-sivulla mahdollista vastata. Jatkokysymyksissä kysyjä voi ottaa yhteyttä suoraan vastaajaan.

Kaupunkiympäristön toimialan palveluihin voit antaa palautetta tai esittää kysymyksiä palveluista ja toiminnasta uudessa Palautepalvelussa.

Palaute voi koskea katuja ja liikennettä, joukkoliikennettä, puistoja ja metsiä, kaupunkisuunnittelua, kaavoitusta, tontteja, ympäristöä, asumista, rakentamista tai toimitiloja.

Oikeasta reunasta löytyvällä hakutoiminnolla on mahdollista etsiä aiemmin esitettyjä kysymyksiä.

Lähetä kysymys

Bussit

JoukkoliikenneTommy (23.09.2014, klo 15:08)

Miksi tässä kaupungiksi kutsutussa paikassa ei pääse bussilla iltaisin, sunnuntaisin eikä esimerkiksi öisin pe-la? Ihmiset voisivat haluta olla kaupoissa esim 21 asti tai kulkea bussilla vkl öisin niin juhlimista kuin esim junilta? Vai onko tällä toiminnalla tarkoitus pitää yllä kallista taksia? Tämän asian kun korjaisitte niin saattaisi olla aika moni ihminen tyytyväinen ja aikaa myöden bussin käyttöä lisääntyä eli hlö-auto liikenne vähentyä. Lisäksi busseja voisi kulkea tiheämmin. Itse yritin joskus kulkea bussilla mutta esim linja 1 auttamatta aina myöhässä ja se tiesi vähintään tunnin odottamista pakkasessa.

Juha Kokko, logistiikkapäällikkö (25.09.2014, klo 09:12)

Valitettavasti vallitsevassa taloustilanteessa ja nykyisillä matkustajamäärillä kaupungilla ei ole mahdollisuutta hankkia lisää bussivuoroja. Paikallisliikenteen reittejä ja aikatauluja on hienosäädetty vuoden 2014 alussa. Hienosäädöllä saatiin mm. lisää väljyyttä aikatauluihin. Aikataulupoikkeamista kannattaa antaa heti palautetta www.komialiikenne.fi nettisivulla.